Smart Board 4075

Compartir: Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email

Availability: En existència

3.895,00 €

ELS PREUS D'AQUESTA WEB SÓN ORIENTATIUS, ELS CENTRES D'ENSENYAMENT TENEN UN DESCOMPTE ADDICIONAL

Descripció

Monitor interactiu Smart Board 4075.


Pantalla plana interactiva SMART Board 4075 específicament dissenyada per a les aules. La pantalla SMART Board® 4075 combina una experiència tàctil de primera amb el poder del programari d'aprenentatge col·laboratiu SMART Notebook™ en una pantalla de 75 polzades.


La pantalla LED d'alta definició i sense ombres compta amb un cristall recobert de poca fricció que permet que els dits es llisquin suaument sobre la superfície, la qual cosa facilita una experiència tàctil i natural, elimina pràcticament qualsevol lluentor i ofereix una vista òptima des de qualsevol angle de l'aula, proporcionant una visió i escriptura inigualable. Compta amb interacció lliure multiusuari en qualsevol part de la pantalla amb els sistemes operatius Windows® 7 o Windows 8, la qual cosa permet als alumnes col·laborar sense límits.


monitor tactil interactiu smart board 4065


Tecnologia Silktouch.
L'experiència tàctil més precisa, natural i receptiva de cantonada a cantonada. Els dits es llisquen sense cap esforç sobre la superfície i proporcionen hores d'ús sense errors amb la màxima comoditat.


monitors-interactius-smart-board-4065


Tecnologia SMART ink
Escriure resulta natural i té millor aspecte amb SMART ink. Ja estigui fent servir un retolador o el dit, cada traç és una obra d'art. La realista tinta digital millora la llegibilitat, de tal manera que els professors no han de tornar a escriure i els alumnes participen a la classe amb confiança.


monitors-interactius-smart-board-4065-educacio


Impecable resolució Ultra HD.
Les pantalles LED Ultra HD, pensades per durar molt temps, mostren imatges summament detallades en resolució 4K. La superfície sense lluentor manté l'atenció dels alumnes independentment de la part de l'aula en la qual estiguin asseguts.


monitor-smart-board-4k


Punts tàctils simultanis.
Amb els 8 punts tàctils simultanis per Windows, diversos alumnes alhora poden fer servir diferents gestos com acostar/allunyar, girar i invertir. L'experiència didàctica natural desenvolupa habilitats de col·laboració a llarg termini essencials, sense que els alumnes se n'adonin.


Compatibilitat amb mini PC
Tingui la flexibilitat d'equipar les aules com millor li convingui. Hi ha punts de muntatge disponibles per posar mini PC.

Inclou SMART Learning Suite
SMART Board® sèrie 4000 inclou accés a quatre de les millors eines de programari educatiu del món:

SMART Notebook: El millor programari del món dissenyat per a l'educació.
SMART lab: Crea interessants activitats en menys de 5 minuts.
SMART amp: Descobreixi la creació de contingut a un nivell mai vist abans.
SMART response 2: Avaluació formativa ràpida i eficient.