Smart SB-680

Availability: En existència

1.175,00 €

Descripció

**Producte descatalogat**


La pissarra interactiva tàctil Smart SB-680 permet impartir classes de forma dinàmica. Amb ella, els alumnes poden interactuar físicament sobre els continguts movent lletres, nombres, paraules i imatges amb els dits. 


Funció de reconeixement tàctil.


La clau d'aquesta pissarra digital és el tacte. Permet escriure amb un retolador, esborrar amb el palmell de la mà i moure objectes amb el dit sense haver de prémer botons, accedir a menús en pantalla o reemplaçar eines a la safata de retoladors. La seva funció de Reconeixement Tàctil ho fa possible.Multiplicar recursos


Inclou el programari d'aprenentatge SMART Notebook, que estableix l'estàndard per crear, impartir i gestionar classes interactives, tot això mitjançant una sola aplicació. Posa al seu abast tots els seus materials didàctics i li permet guardar qualsevol nota o contingut que escrigui durant la classe per poder compartir-ho posteriorment amb els alumnes. El software SMART Notebook és una aplicació potent i fàcil d'utilitzar. 


Afegeixi flexibilitat al seu pla d'estudis amb la possibilitat d'accedir a recursos multimèdia i a Internet des de la pissarra Smart. Navegui a webs, realitzi una presentació de ciències o embarquis en un viatge virtual sense haver de sortir de la pissarra digital interactiva. D'aquesta manera podrà millorar la motivació dels alumnes i el seu rendiment al convertir l'aprenentatge en una experiència dinàmica.


Descobreixi també els recursos educatius gratuïts en la pàgina web de SMART Exchange, o bé en altres webs que proposa el Departament, o diferents comunitats educatives.  Aquestes eines dinàmiques online li facilitaran el trobar, avaluar, descarregar i compartir ràpidament una gran varietat de contingut curricular.


 


 


Dimensions (àrea activa de pantalla): 156,5 x 117,2 cm (77" diagonal)


Pes: 13,6 Kg


Resolució: 4000 x 4000 aprox.


Tecnologia de digitalització: Analògica Resistiva


Connexió USB


Consum: Directament del ordinador a través del cable USB (menys de 1.5W)


 


**Producte descatalogat**

Detalls

Pissarra interactiva SmartBoard 680 Dimensions (àrea activa de pantalla): 156,5 x 117,2 cm (77" diagonal) Pes: 13,6 Kg Resolució: 4000 x 4000 aprox. Tecnologia de digitalització: Analògica Resistiva Connexió USB Consum: Directament del ordinador a través del cable USB (menys de 1.5W)

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu1.175,00 €

Etiquetes del producte

Altres persones han marcat aquest producte amb les següents etiquetes:

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.