Nec UM330X

Availability: En existència

819,00 €

Descripció

**Producte descatalogat**


 Obtingui una excel·lent funcionalitat salvant el medi ambient al mateix temps. Les funcions avançades Ressò ajuden a reduir substancialment els costos operacionals sense comprometre la qualitat ni la flexibilitat. El presentador té major possibilitat de reclamar-se al seu públic perquè hi ha menys ombra i enlluernament, a més l'experiència és enriquida amb les pissarres blanques interactives.


 
L'UM330X és particularment apropiat per a les aules i sales de conferències petites a mitjanes.


 
Obtingui un excel·lent funcionament - sense comprometre la qualitat i la facilitat d'ús.
Ús intuïtiu - d'allò més nou de la manera Ressò i tecnologia de projecció gràcies al disseny centrat en l'usuari.
Menys ombra i enlluernament – al no estar davant el feix de llum, Un. tindrà més espai per interactuar amb el seu públic durant la presentació.
Muntatge de paret *incluído – Per a una instal·lació ràpida i fàcil, compatible amb els sistemes d'ajust d'altura.Tranquil·litat - gràcies a la connectivitat orientada al futur.Protegeixi el medi ambient - mitjançant la més nova tecnologia Ressò, minimitzant el seu consum d'energia i reemplaçaments consumibles.
Funciona amb variades eines programari de NEC - Inclou Image Express Utility Lite (WIN,MAC,iOS), Virtual Remote Tool (WIN /iOS), PC Control Utility Pro 4 / 5, Viewer PPT Converter i DisplayNote.
Característiques especials - Engrandir; AMX Beacon; Barra de seguretat; Bloqueig de teclat; Carbon Savings Ficar ; Connector de seguretat Kensington; Correcció del color de la paret; Correcció trapezoïdal vertical manual (V= ±10°); Crestron RoomView; Display USB; Encès i apagat automàtic; Encès/apagat ràpid; Funció d'apagat directe; Gestió de colors; Logotip de l'usuari, opcional; Comandament a distància virtual per a control directe de PC; Comandament a distància i administració via LAN i RS232; Menú de pantalla en 29 idiomes; Model de prova; Manera Acte Ressò; Manera de gran altitud; PJ LINK; Relació de contrast 3000:1 amb iris; simulació DICOM ; Sistema de seguretat amb contrasenya; Temporitzador d'apagat; Transmissió de contingut per xarxa; Visualització per USB per a format JPEG; WLAN opcional.

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióXGA / 1024x768
Potència luminicaNo
Preu819,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.