Nec U250XG

Availability: En existència

1.250,00 €

Descripció

**Producte descatalogat**


El nou projector de NEC, de ultra curta distancia soluciona el problema d'ombres i enlluernaments, amb una solució que garanteix equip de substitució durant el període de garantia.La diferencia respecte als seus competidors es la funció 3D, tecnologia de la que es comença a parlar en un sentit pràctic, doncs els dos principals fabricants mundials amb tecnologia interactiva, Samrt i Promethean estan ja dissenyant contingut en 3D.


Els projectors amb poca ombra i poc enlluernament fomenten notablement l'ús de pissarres interactives a les escoles. La seva capacitat 3D integrada li permetrà realitzar el següent pas cap a un saló de classe digital. Ja no haurà de preocupar-se per la presentació dels continguts, aquesta estarà assegurada gràcies a la gran varietat d'entrades anàlogues i digitals. El projector pot ser utilitzat en manera escriptori per a l'ús mòbil sobre un carro per *proyectores. El projector inclou un suport de paret d'instal·lació simple, assegurant així la qualitat de la instal·lació, ofereix a més compatibilitat amb diverses solucions de muntatge d'altura ajustable.

* Poca ombra i enlluernament.

gràcies a la distància de projecció ultra curta.

* Inclou el suport de paret.

Per a una instal·lació ràpida i fàcil, compatible amb els sistemes d'ajust d'altura.

* Apte per a 3D.

Tecnologia llesta per al futur *DLP®-Link™ amb 120Hz.

* Inclinació lliure.

Per a projeccions des d'escriptoris, com així també des del sostre o pis.

* Gran connectivitat.

Gràcies a les nombroses terminals de conección anàlogues i digitals i a la capacitat de treball en xarxa.

* Característiques especials -- 3D *ready; Roda de color de 6 segments; Encès i apagat automàtic; *BrilliantColor™ i tecnologia *VIDI ; inclinació lliure; Connector de seguretat *Kensington; Correcció trapezoïdal vertical manual (V= ±15°); Llum de Llarga Vida; Temporitzador d'apagat; *Plug&*Play; Funció d'encès ràpid / apagat ràpid; Barra de seguretat; Correcció manual del color de la paret


 


**Producte descatalogat**

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióXGA / 1024x768
Potència luminica2500
Preu1.250,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.