Qobo

Availability: En existència

82,50 €

Descripció

Ques és Qobo?

Qobo està dissenyat perquè els nens de 3 a 8 anys s'il·luminin mitjançant la codificació de l'educació. Pot ser fàcilment codificat per Robobloq Puzle Cards amb diferents signes i significats que poden ser reconeguts per la sonda intel·ligent sota el Qobo. És fàcil i segur per als nens jugar i obtenir beneficis educatius i d'entreteniment. 


 


nou cargol de robotica qobo per petits P3


Per què la robòtica és una disciplina multidisciplinar?


La robòtica és multidisciplinar. Quan el nen experimenta amb el coneixement, l'aprenentatge és molt més dinàmic i senzill. Quan s'experimenta amb robòtica, no només estem preparant a les noves generacions per un futur tecnològic, a més a més estem desenvolupant un coneixement amb metodologia STEAM i això exercita els seus caps, de la mateixa manera que ho fa la pràctica d'escacs.


Que és Scratch?


Scratch és la millor manera d'introduir a un nen en el món de la programació des de 0, sense cap coneixement previ, i amb un entorn de programació molt visual que consisteix en la integració de mòduls de colors amb instruccions precises. Aquestes programacions, implementades a la robòtica, permeten una dinàmica "prova-error" immediata, que permet l'obtenció de resultats de la feina realitzada. 


Programar és una manera de resoldre situacions i problemes d'una manera lògica i estructurada. Si el nen aprèn a treballar amb Scratch, assolirà d'una manera estructurada la metodologia que li facilitarà en un futur l'aprenentatge de qualsevol llenguatge de programació.


qobo-robotica-steam-barcelona


Eina socialitzadora.


A diferència del que es pot pensar habitualment, la dinàmica de treball de la robòtica acostuma a ser en grup, tal cosa permet la col·laboració en un objectiu comú i una interacció de competències entre els components de l'equip. Cada cop la ciència és més angular, i les disciplines cada cop més nombroses, i per tant, la cultura de la col·laboració disciplinar és un fet en l'àmbit laboral, i per aquesta raó, els nens han d'anar familiaritzant-se amb aquesta dinàmica de treball, i la robòtica és una bona excusa. Hi haurà un nen més creatiu, un altre més tècnic, però la suma dels dos és sens dubte un projecte original.


qobo-robotica-arrosegar-programar-p3Codificació de targetes de trencaclosques.
Aventurer amb Qobo per codificació tangible! Programació innovadora mitjançant targetes de trencaclosques codificades per a moure, cantar, flashear i interactuar. Una carta, un món. Adjunta el teu creixement i aprèn amb la diversió.


qobo-robotica-a-les-fosquesEntreteniment educatiu.
Interacció intel·ligent entre humans i robots, els nens aprenen jugant, veient i codificant el robot.


Mapa de joc de Qobo.
El mapa de joc proporciona una configuració lúdica perquè Qobo executi. Aventurer amb Qobomitjançant codificació tangible. Acobli el seu creixement i aprengui amb diversió.


Codificació tan fàcil com un trencaclosques.


lobo la robotica per a nens de Pe, no hi ha res mes senilCodificació de simple a avançat.
La codificació avançada de PC porta una nova experiència d'aprenentatge.


Il·lustració Multi-subjecte.
Notes musicals i 15 cançons per a tots els estudiants principiants de música.


qobo inclou

Detalls

Qobo, la robòtica desde P3, demani pressupost per la seva escola i una demostració.

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióSXGA / 1400x1050
Potència luminicaNo
Preu82,50 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.