Optoma S321

Availability: En existència

275,00 €

Descripció

El projector Optoma S321 projecta presentacions brillants sense esforç a qualsevol moment del dia. Dissenyat per a les habitacions i sales de reunions, la S321 compta amb una fidel i precisa reproducció del color RGB. La llarga vida de la bombeta i les característiques d'estalvi d'energia per proporcionar-li un cost total reduït. Aquest projector es pot connectar fàcilment a un PC o portàtil per donar-li una imatge clara. Projector portàtil i lleuger es pot instal·lar o portar-se en la mudança per a les reunions fora de les instal·lacions amb la bossa de transport opcional (es ven per separat).

Colors sorprenents. Per obtenir imatges d'aspecte natural i vibrants, els projectors Optoma incorporen la tecnologia de processament multicolor BrilliantColor ™. Aquest projector també s'ajusta a l'estàndard RGB per reproduir els colors de la manera més realista possible.
projector-economic-per-escoles-optoma-s321
Eco AV muti.
Mantingui el control de la seva presentació amb muti Eco AV . Dirigeixi l'atenció del seu públic fora de la pantalla llevant la imatge quan ja no sigui necessària . Això també redueix el consum d'energia fins a un 70 % , perllongant encara més la vida útil de la bombeta.

Presentació sense fil (extra opcional)
Fer presentacions no podria ser més senzill utilitzant les funcions sense fils opcionals de l'adaptador Wifi WPS (es ven per separat) - es pot connectar i fer presentacions en pantalla de forma sense fil des d'un ordinador portàtil, PC o dispositiu mòbil.

Reinici ràpid.
Aquesta característica permet que el projector s'encengui a l'instant de nou, si s'apaga accidentalment .

Acte apagat.
Pot haver-hi casos en els quals el projector es deixa encès quan no està en ús. Per ajudar a estalviar energia, la funció "Acte Power Off" apaga automàticament el projector després d'un període determinat de temps si no s'està utilitzant


Allarga la vida de la bombeta.
Reduiex el nombre de canvis de la bombeta amb una vida útil de fins a 10.000 hores utilitzant el Cicle d'Educació.

Garantia de Color.
Gaudeixi d'enlluernadors colors en els pròxims anys; Optoma garanteix el seu rendiment sense pèrdua de qualitat durant cinc anys .

Estalvi d'energia.
Utilitzant les diferents maneres, pots estalviar fins a un 70% de consum d'energia. Cada manera d'ús té efecte sobre la vida útil de la bombeta, a més d'un baix cost de  manteniment.

Alt contrast.
Afegeixi més profunditat a la seva imatge amb un projector d'alt contrast; amb blancs més brillants i negres ultra rics, les imatges cobren vida i el text apareix nítid i clar - ideal per a aplicacions de negocis i educació.

3D Ready.
Els projectors Optoma 3D Ready possibiliten la sortida de vídeo i les imatges a una velocitat sorprenent de 120 Hz , la qual cosa li permet mostrar-les en pantalla completa , a tot color i en 3D ; perfecte per a aplicacions de negocis i Educació.

Detalls

Optoma S321

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióSVGA / 800x600
Potència luminica3200
Preu275,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.