EPSON EB-530

Availability: En existència

Preu regular: 839,00 €

Special Price 795,00 €

Descripció

Epson lidera la marca més venuda als centres educatius catalans, el seu model EB-530, la millor elecció en canons de curta distància.


El model EB-530 ofereix imatges de gran qualitat i una gran varietat de funcions per proporcionar als usuaris més prestacions. Aquest projector, ideal per a aules o petites sales de reunions, pot instal·lar-se a la paret, al sostre o sobre una taula propera a la paret per alliberar més espai de treball.


projectors per educacio amb realitat de color 


Imatge d'alta qualitat.
Amb la tecnologia 3LCD d'Epson, l'EB-530 mostra imatges lluminoses d'alta qualitat amb colors molt precisos i fiables. La imatge pot veure's fins i tot en sales amb il·luminació intensa gràcies a una mateixa emissió de llum blanca i en color. El detall de la imatge és clar gràcies a l'elevada relació de contrast i la nova lent de curta distància aporta unes imatges més nítides i un enfoc millorat.


 Epson eb-530 el cano de curta distancia per educacio


Millor qualitat-preu.
La bombeta del model EB-530 ara dura fins a 10.000 hores en modalitat ECO i 5000 hores en modalitat normal. El projector redueix el consum d'energia fins i tot durant les presentacions, mitjançant l'ajust automàtic de l'emissió de llum, en funció del contingut. La funció A/V muti posa la presentació en pausa i atenua la bombeta en un 70% per estalviar energia mentre el projector no està en funcionament. Els projectors compten amb uns altaveus incorporats de 16W que permet reproduir el contingut d'àudio a través del projector sense necessitat de fer servir uns altaveus externs addicionals. L'entrada del micròfon transforma el projector en un sistema PA, la qual cosa significa que els presentadors es poden fer sentir amb facilitat en un entorn d'aula.


projectors epson de curta distancia i de llarga distancia


 


Fàcil de configurar i d'utilitzar.
El model EB-530 compta amb correcció Keystone vertical i horitzontal per aconseguir una imatge perfectament formada i contribuir a evitar distorsions. Al configurar diversos projectors, pot copiar-se la funció OSD d'un projector a molts altres, la qual cosa implica que no has de configurar els projectors de manera individual. El programari Multi-PC projection permet mostrar contingut de quatre dispositius, inclosos ordinadors, tablets i telèfons intel·ligents, simultàniament.


epson eb-530 i pissarra veleda


 


ESPECIFICACIONS DEL PRODUCTE.


Sistema de projecció Tecnologia 3LCD, Pantalla LCD 0,55, 3200Lm, contrast 16.000:1, XGA, bombeta 5000 hores, 10.000 hores modo ECO. 

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióXGA / 1024x768
Potència luminica3200
Preu839,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.