Casio XJ-V1

Availability: En existència

539,00 €

Descripció

BAIX COST DE MANTENIMENT.


Gràcies al cost total de manteniment es veu considerablement reduït a causa de la seva font de llum de llarga durada, el seu baix consum d'energia i el seu disseny lliure de filtre, els projectors CASIO Lamp Free ofereixen una àmplia varietat de valors per a la seva utilització des de negocis fins a Educació.


Excel·lent rendibilitat.
La font de llum d'il·luminació d'estat sòlid original de CASIO amb la seva vida útil extremadament duradora de 20.000 hores i baix consum d'energia dóna una rendibilitat excepcional si es compara amb els projectors amb bombetes de mercuri convencionals, tant per l'estalvi de despeses en recanvis de bombetes, com pels treballs associats, temps de funcionament i energia elèctrica perduts. Les fonts de llum d'il·luminació d'estat sòlid empren tecnologies d'il·luminació LED i làser, entre d'altres.
projectors-laser-led-casio-per-escoles


ECOLÒGIC (lliure de mercuri).
Els projectors CASIO estan equipats amb una font de llum d'il·luminació d'estat sòlid que empra la tecnologia de fonts de llum més avançada. Encara que l'ús del mercuri es troba àmpliament prohibit a tot el món, en l'actualitat aquesta substància perillosa segueix sent utilitzada com a font de llum en les bombetes dels projectors convencionals. CASIO va eliminar l'ús de mercuri en els seus productes en la consideració del medi ambient. L'adopció d'una font de llum d'il·luminació d'estat sòlid, combinada amb el disseny d'eficiència energètica original de CASIO, també contribueix a la reducció de les emissions de CO2.

EFICIENT.
Inici i reinici ràpids. Els projectors CASIO aconsegueixen una velocitat d'inici que supera àmpliament la dels projectors amb bombetes de mercuri convencionals. Sense les necessitats que tenen els projectors convencionals de comptar amb un temps de refredament i escalfament. D'altra banda, es reinicien ràpida i convenientment després de l'ús. Compromís amb la facilitat d'ús. Disseny compacte i elegant.

L'estructura de forma quadra i corbes fluides exemplifica la qualitat superior del disseny modern. El cos compacte del projector garanteix que sigui fàcil de transportar per a qualsevol usuari.Preu increïblement assequible.
El XJ-V1 disminueix els costos de reemplaçament del filtre i la bombeta, així com el consum d'energia. A més, té un preu de compra que és increïblement assequible i que s'acosta al dels projectors amb llums de mercuri. El XJ-V1 ofereix la millor rendibilitat de cost total de manteniment en la indústria.


Fàcil reemplaçament.
Per a una projecció de 80 polzades, el XJ-V1 pot projectar a una distància entre 243 cm i 270 cm. És fàcil d'instal·lar en el sostre, per la qual cosa s'estalviarà diners al moment de reemplaçar el projector, mitjançant l'ús d'un suport de sostre universal i genèric.


Resistència a la pols.
El gabinet del XJ-V1 compta amb una estructura única de tres blocs separats. La principal font de llum està perfectament protegida. Això evita l'ingrés de pols i millora la resistència al mateix, la qual cosa garanteix un rendiment sense preocupacions, fins i tot en entorns plens de pols.


Característiques principals.
Projector Laser/LED, amb resolució nativa XGA (1024 x 768 ), potència de llum 2700 Lm, contrast 20.000:1, format natiu 4:3, tecnologia DLP.

Detalls

Casio XJ-V1, el projector làser.

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióXGA / 1024x768
Potència luminica2700
Preu539,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.