Hitachi FX-79E1

Availability: En existència

780,00 €

Descripció

Pissarra digital interactiva Hitachi StarBoard.


Tecnologia assequible, tàctil i multi punt.
Les pissarres digitals Hitachi Starboard FX-79E1/89WE1 aporten interactivitat tàctil a la seva aula o sala de conferències. Aquests models combinen simplicitat amb disseny, una superfície d'última tecnologia basada en sensors. Les seves funcions tàctils i multi punt fan de les Starboard FX-79E1/89WE1 unes pissarres fàcils i intuïtives per a tot tipus d'usuaris. La seva gran superfície proporciona un espai de treball addicional i contribueix a una major comoditat per a treballar en grup.
Tecnologia tàctil.


Utilitzi el dit, el llapis telescòpic o qualsevol altre objecte per navegar per diferents activitats, pàgines web i continguts multimèdia.Funcions Multi Tàctil
Controli la pissarra de forma natural amb els gestos multi tàctil- utilitzi el dit per anotar, el puny per desplaçar contingut i dos dits per esborrar o activar les funcions de zoom.
Treball Interactiu en Grup
Utilitzi el dit, el llapis telescòpic o qualsevol altre objecte per navegar per diferents activitats, pàgines web i continguts multimèdia. Gràcies a la seva funció multi tàctil, dos usuaris poden treballar en tota la superfície de la pissarra simultàniament.
Accés Ràpid
Els botons de funció situats en els laterals de la pissarra permeten un accés ràpid a la majoria de les eines.

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu780,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.