Smart SBM685

Availability: En existència

1.625,00 €

Descripció

Pissarra digital interactiva SMART Board sèrie M685®


La pissarra digital interactiva més popular del món es comercialitza ara amb doble toc, la qual cosa fa que sigui més fàcil crear oportunitats d'aprenentatge col·laboratiu a l'aula.Tocs i gestos:Tant alumnes com professors poden interactuar de forma natural sobre el contingut:  escrivint, esborrant i realitzant funcions del ratolí mitjançant el dit o un retolador. També poden utilitzar intuïtius gestos com descartar,  girar i apropar/allunyar, la qual cosa fa que el contingut sigui més fàcil de conceptualitzar i comprendre.Funcions de doble toc:

Dos alumnes poden col·laborar de forma natural i simultània amb el contingut lectiu utilitzant retoladors, els dits o altres objectes.
Programari d'aprenentatge col·laboratiu SMART Notebook™

Els professors poden crear i impartir interessants classes interactives  de manera fàcil i guardar després notes o contingut d'aquestes classes per compartir-les amb els alumnes. El programari SMART Notebook també proporciona una plataforma comuna per vincular una gran varietat de tecnologies educatives i dispositius dels alumnes.La tecnologia de doble funció tàctil

DViT® admet dos tocs simultanis, la qual cosa facilita que dos alumnes puguin col·laborar immediatament. Tots dos alumnes podran treballar junts alhora utilitzant retoladors (inclosos), els dits o altres objectes per escriure i realitzar gestos.Interacció lliure

El sistema permet que dos alumnes comencin a treballar junts immediatament sense haver de passar a la manera multiusuari ni limitar-se a zones concretes de la superfície. Els alumnes poden passar fàcilment de col·laborar entre ells a interactuar amb contingut lectiu.SMART Ink

Millori la llegibilitat de l'escriptura a mà a mesura que s'escriu sobre aplicacions, llocs web i vídeos. La tinta es converteix en un objecte que pot moure i manipular.Intuïtiva safata multi-usuari:

La safata de retoladors ofereix un accés ràpid a la selecció de colors de tinta, al teclat en pantalla, al clic amb el botó dret i a les funcions d'ajuda. Això facilita que els professors imparteixin l'aprenentatge sense haver de moure's de la pissarra digital interactiva.Funció de guardat:

Guardi el seu treball al programari SMART Notebook com una captura de pantalla que podrà editar o guardar directament en diverses aplicacions del programari. També podrà capturar el treball de l'alumne i utilitzar-lo després per fer informes o avaluacions.Superfície de llarga durada:

La superfície amb poca lluentor està optimitzada per a la projecció, la qual cosa garanteix que el contingut es pugui veure clarament des de qualsevol lloc de la sala. La superfície és, a més, fàcil de netejar, i és compatible amb marcadors d'esborrat en sec.Pissarra panoràmica:

Aquest model SB685 és panoràmic (87 polzades) li ofereix més espai de treball i més lloc per ensenyar imatges i vídeos. És ideal per a aules amb ordinadors portàtils i monitors de pantalla panoràmica. També és compatible amb el treball en grans grups i ensenyament per a tota la classe en aules de més de 30 alumnes.Possibilitat d'agregar so:

Altaveus USB de 14 watts disponibiles (opcional).

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu1.625,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.