Smart SBM680V

Availability: En existència

949,00 €

Descripció

Pissarra digital interactiva SMART Board sèrie M680®.


La pissarra digital interactiva més popular del món surt al mercat amb doble toc, la qual cosa fa que sigui més fàcil crear oportunitats d'aprenentatge col·laboratiu a l'aula.

Tocs i gestos.
Alumnes i professors poden interactuar de forma natural amb el contingut: escrivint, esborrant i realitzant funcions de ratolí mitjançant el dit o un retolador. També poden utilitzar intuïtius gestos com esborrar, rotar i apropar/allunyar, la qual cosa fa que el contingut sigui més fàcil de conceptualitzar i comprendre.


La tecnologia de doble funció tàctil.
DViT® admet dos tocs simultanis, la qual cosa facilita que dos alumnes puguin col·laborar immediatament. Tots dos alumnes podran treballar alhora utilitzant retoladors (inclosos), els dits o altres objectes per escriure i realitzar gestos.

Interacció lliure.
El sistema permet que dos alumnes comencin a treballar junts immediatament sense haver de passar a la manera multi-usuari ni limitar-se a zones concretes de la superfície. Els alumnes poden passar fàcilment de col·laborar entre ells a interactuar amb el contingut lectiu.

Programari d'aprenentatge col·laboratiu SMART Notebook.


Aquest programari estableix l'estàndard per crear, impartir i gestionar classes interactives dins d'una sola aplicació. Els professors poden crear fàcilment  interessants classes interactives i guardar després notes o contingut d'aquestes classes per compartir-les amb els alumnes. El programari SMART Notebook també proporciona una plataforma comuna per vincular una gran varietat de tecnologies educatives i dispositius dels alumnes.SMART Ink.


Millori la llegibilitat de l'escriptura a mà a mesura que s'escriu sobre aplicacions, llocs web i vídeo. La tinta es converteix en un objecte que es pot moure i manipular.


Funció de guardat.


Guardi el seu treball al programari SMART Notebook com una captura de pantalla que podrà editar o guardar directament en diverses aplicacions del programari. També podrà capturar el treball de l'alumne i utilitzar-lo després per fer informes o avaluacions.

Superfície de llarga durada.


La superfície mate de la pissarra està optimitzada per a la projecció, la qual cosa garanteix que el contingut es pugui veure clarament des de qualsevol lloc de l'aula.


 


**Producte descatalogat** 

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu949,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.