Epson EB-710Ui

Availability: En existència

3.595,00 €

Descripció

Projector interactiu Làser Epson EB-710Ui


Solució làser per a les aules

EPSON arriba amb el canó LÀSER interactiu més fiable del mercat. Solució interactiva de gran pantalla que no requereix manteniment, de grandària escalable fins a 100 polzades per millorar l'aprenentatge sense interrupcions. Ara ja no haurà de patir per la vida de les bombetes.

Elimina les molèsties i els costos de manteniment amb aquesta solució interactiva làser de distància ultracurta, que permet un aprenentatge col·laboratiu en una gran pantalla per fomentar la participació i l'intercanvi d'informació a l'aula. Compta amb interactivitat tàctil i llapis interactius duals, resolució Full HD WUXGA, capacitat per compartir dues fonts externes en una mateixa pantalla i connectivitat sense fil opcional.


 


epson eb710ui projector laser conectividad

Dinamitza les classes amb una imatge de grandària escalable fins a 100 polzades.Assegura't que els alumnes puguin llegir tot el contingut projectat en aquesta gran pantalla làser, que combina resolució Full HD WUXGA amb 4.000 lúmens de lluminositat. A diferència dels projectors làser de la competència, la tecnologia 3LCD d'Epson ofereix el mateix nivell d'emissió de llum blanca que en color (CLO). Nosaltres, disposem a la nostra sala de demostracions, d'un equip DLP i un altre 3LCD. Si vol veure la diferència de realitat de color, nosaltres li mostrem.Classes sense complicacions.


La facilitat de connexió i la senzilla configuració permeten que les classes s'iniciïn sense retards. L'encès automàtic inicia el dispositiu quan es detecta una connexió per cable. La connectivitat HDMI també implica que els alumnes es beneficiïn d'un contingut més nítid i clar; a més, l'altaveu integrat de 16 W i l'entrada de micròfon eliminen la necessitat d'instal·lació d'àudio addicional.


aula interactiva con proyector epson interactivo laser eb-710ui

Col·laboració sense problemes.


La connectivitat sense fil a través d'un adaptador USB opcional facilita la connexió d'una àmplia gamma de dispositius mòbils amb l'aplicació Epson iProjection. El programari Multi-PC Projection permet als professors i alumnes compartir contingut de forma simultània. La funció de moderador permet als professors seguir mantenint el control, ja que poden triar quin contingut mostrar als alumnes; a més, inclou la col·laboració amb portàtils i dispositius mòbils amb la manera de pissarra d'anotació. El control tàctil i el llapis dual permeten als professors i alumnes realitzar anotacions directament sobre la pantalla.

Pantalla dividida.


Aquesta funció et permet mostrar el contingut de dues fonts externes de forma simultània, com, per exemple, un pla d'estudi i una transmissió en directe des d'una càmera de documents, sense necessitat de disposar de dos dispositius de visualització independents.

Característiques principals.


Tranquil·litat i reducció de costos: La tecnologia làser sense manteniment aporta major vida útil i tranquil·litat.
Pantalla làser de gran qualitat de fins a 100": Resolució WUXGA Full HD amb tecnologia 3LCD d'Epson.
Classes sense complicacions: Facilitat de connexió i configuració senzilla.
Millora de la integració i la col·laboració: Intercanvi de contingut des de diferents equips alhora.
Pantalla dividida: Dues pantalles en una: projecció d'imatges de dues fonts diferents, al mateix temps.

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióWUXGA / 1920x1200
Potència luminica4000
Preu3.595,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.