ActivBoard 10 Touch 78"

Availability: En existència

599,00 €
Get it before it's gone !
Regular Price : 599,00 € Special Price : 300,00 €
  • 00

   hours

  • 00

   minutes

  • 00

   seconds

QTY : 12 item(s) left !

Descripció

Pissarra digital interactiva ActivBoard tàctil


La nova pissarra digital tàctil de Promethean combina la funcionalitat multi-touch, l'escriptura d'esborrat en sec i el guardonat programari ActivInspire per fomentar una experiència d'aprenentatge veritablement interactiva. S'ofereix als professors una àmplia gamma d'eines per donar suport al seu ensenyament diari a un preu assequible.

La nova pissarra ActivBoard Touch és multiusuari, permet treballar a 10 tocs, i és una pissarra de col·laboració amb el guardonat programari Activinspire.

Pissarra digital interactiva multi-touch. La nova superfície de 10 punts tàctil fomenta la interactivitat i la col·laboració creant un ambient d'aprenentatge actiu pels estudiants. Professors i estudiants poden interactuar fàcilment amb el contingut amb gestos com lliscar, pessigar i fer zoom, compartint idees i treballant en projectes o conceptes principals. 


Plug & Play. Podràs connectar un ordinador a la ActivBoard Touch per encendre el sistema i immediatament començar a treballar. Podràs ensenyar lliçons atractives, crear i lliurar lliçons interactives i avaluacions amb els guardonats programaris de Promethean, l'ActivInspire i el ClassFlow, inclosos en la compra. 


MULTIÚS. La superfície de la pissarra és d'esborrat en sec. Proporciona la possibilitat a professors i estudiants de poder escriure amb retolador, sense perill per espatllar la superfície. Una superfície 3-en-1 que ofereix una visualització òptima, la interacció multiusuari i l'escriptura d'esborrat en sec.


MÚLTIPLES OPCIONS - Seleccioni  la configuració més adequada pel seu centre educatiu: 78" o 88" de pissarra amb opció de muntatge en paret, muntatge de paret amb suport up&down, suport mòbil, distància de projecció curta o ultra curta.


ACCESSORIS ADDICIONALS D'AULA - Afegir l'accessori llapis digital per a una experiència d'escriptura i una navegació natural, una parella d'altaveus per a un so potent i d'alta qualitat, o una caixa de connexions o de control per tenir una instal·lació acurada i funcional.GRANDÀRIES / SUPORTS
L'ActivBoard tàctil està disponible en mides de 78" i 88" . Les configuracions de muntatge opcionals inclouen:

ActivBoard tàctil de 78" amb sistema de muntatge i projector de curta distància.
ActivBoard tàctil de 78" amb sistema de muntatge i projector d'ultra curta distància.
ActivBoard tàctil de 88" amb sistema de muntatge i projector de curta distància.
ActivBoard tàctil de 88" amb sistema de muntatge i projector d'ultra curta distància.
ActivBoard tàctil de 88" amb sistema ajustable up&down i projector de curta distància.
ActivBoard tàctil de 88" amb sistema ajustable i up&down i projector d'ultra curta distància.
ActivBoard tàctil de 78" amb sistema mòbil i projector de curta distància.
ActivBoard tàctil de 88" amb sistema mòbil i projector d'ultra curta distància.


Capacitat per a múltiples usuaris dins de les aplicacions multi-usuari, la ActivBoard Touch ofereix fins a deu punts tàctils simultanis. Per poder utilitzar la capacitat per a múltiples usuaris en la ActivBoard Touch depèn de l'aplicació de programari i el sistema operatiu utilitzat.

COMPATIBILITAT DEL SISTEMA OPERATIU
Windows, Mac OS i Linux

Inclou els guardonats programaris per crear i lliurar lliçons interactives, l'ActivInspire i el ClassFlow escriptori, tots dos inclosos GRATIS amb la compra.

Detalls

Nova pissarra digital de Promethean, la ActivBoard 10 Touch. 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióSXGA / 1400x1050
Potència luminicaNo
Preu599,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.