Pantalla motoritzada

Availability: En existència

388,00 €

Descripció

Pantalla motoritzada indicada per a projeccions audiovisuals.


El preu publicat correspon a la mida més habitual instal·lada a les sales polivalents de les escoles. L'àrea útil de la pantalla és de 305x228 cm, format d'imatge 4:3. Inclou polsador i receptor de RF i infrarojos i comandament a distància. És una pantalla elèctrica amb tela MaxWjite (guany 1.1), amb revers de color negre.


És una pantalla ideal per instal·lar en sales de gran format, auditoris, gimnasos, menjadors, etc...


Utilitzi-la per a presentacions durant les reunions de pares, passar pel·lícules als alumnes quan no poden sortir al pati per culpa del mal temps, o gravacions i muntatges durant les festes de Nadal o fi de curs. 


af EDUCAT disposa d'una àmplia gamma de pantalles de projecció per a escoles i centres formatius. Disposem de tot tipus de mides i formats en pantalles motoritzades, pantalles murals manuals, pantalles plegables, pantalles portàtils, DEMANI PRESSUPOST PER ALTRES MIDES i FORMATS segons les necessitats del seu centre.


A causa de l'àmplia gamma de models i fabricants en pantalles motoritzades, podria ser que la imatge publicada no correspongui amb la pantalla subministrada.

Detalls

Pantalla motoritzada.

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu388,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.