Pantalles plegables

Availability: En existència

808,00 €

Descripció

Pantalla mural plegable indicada per a projeccions audiovisuals.


El preu publicat correspon a una pantalla  mural plegable de format 16:9. Les mides de l'àrea útil de la pantalla són 266x150 cm. La lona és de color blanc mate, "CineWhite", guany 1:1. El pes total és de 24,1 Kg. El preu inclou una maleta d'alumini per al seu transport. És una pantalla forta i lleugera amb marc d'alumini i enquadre de color negre.


És una pantalla plegable, portàtil i polivalent. Ideal per a muntar en espais on no podem tenir una pantalla fixa i no volem deixar de gaudir d'una bona presentació o pel·lícula, en moments tan especials com són les festes de Nadal o fi de curs.


af EDUCAT disposa d'una àmplia gamma de pantalles de projecció per a escoles i centres formatius. Disposem de tot tipus de mides i formats en pantalles motoritzades, pantalles murals manuals, pantalles plegables, pantalles portàtils, DEMANI PRESSUPOST PER ALTRES MIDES i FORMATS segons les necessitats del seu centre.


pantalla-plegable-per-escoles


A causa de l'àmplia gamma de models i fabricants en pantalles plebagle, podria ser que la imatge publicada no correspongui amb la pantalla subministrada.


 


 

Detalls

Pantalles plegables per escoles

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu808,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.