Pantalles portàtils

Availability: En existència

75,00 €

Descripció

Pantalla mural portàtil indicada per a projeccions audiovisuals. Aquesta pantalla és un producte molt versàtil que permet endreçar-se com un tub, ocupar poc espai i transportar-se fàcilment.


El preu publicat correspon a una pantalla de mida 180 cm de carcassa. L'àrea útil de la pantalla és de 170x95. Format 16:9. La pantalla és extensible des del terra. Disposa d'una barra posterior que permet tensar la tela de la pantalla de projecció. Disposa d'un marc negre de 2,5cm de gruix. També disponible en altres mides i formats.


af EDUCAT disposa d'una àmplia gamma de pantalles de projecció per a escoles i centres formatius. Disposem de tot tipus de mides i formats en pantalles motoritzades, pantalles murals manuals, pantalles plegables, pantalles portàtils, DEMANI PRESSUPOST PER ALTRES MIDES i FORMATS segons les necessitats del seu centre.


 


 


pantalla plegable per aules petites


A causa de l'àmplia gamma de models i fabricants en pantalles portàtils, podria ser que la foto de la imatge publicada no correspongui exactament amb la pantalla subministrada.


 

Detalls

Pantalla plegable

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu75,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.