Monitor Newline RS 65"

Availability: En existència

1.599,00 €

Descripció

La resolució 4K UHD redefineix la claredat de les seves imatges i presentacions, pocdm interactuar amb un bolígraf estàndard o amb els seus dits. Connecti's amb una varietat de ports d'I/S, inclosos tres ports HDMI, un port DisplayPort i un port VGA. El disseny amb marc més prim permet una instal·lació més fàcil.

La interfície d'usuari personalitzada proporciona més ordre i eficàcia. Grandàries de pantalla disponibles: 65”, 75”, 86” i 98”


 


oferta monitor interactiu newline seri rs per escoles
Col·laboració intel·ligent redefinida. 

Gaudi d'una major col·laboració i interacció amb aquesta versàtil pantalla interactiva 4K UHD. Converteixi la pantalla en una pissarra virtual, comparteixi arxius amb un sol toc i utilitzi el seu programari favorit amb els dits o amb la pulsació d'un botó. Les pantalles TRUTOUCH sèrie RSs'adapten a les seves necessitats i li permeten interactuar a la seva manera.

Personalitzi la interfície d'acord amb les seves necessitats. 

Tant si necessita una pantalla per a la seva aula com para la seva sala de reunions, les pantalles TRUTOUCH sèrie RS li permeten personalitzar fàcilment la interfície d'usuari en el seu propi sistema operatiu. Mantingui una pantalla d'inici senzilla al mateix temps que brinda al seu equip accés a qualsevol eina que necessiti.

Reconeixement d'objectes intel·ligent i experiència multitáctil superior. 

Les pantalles TRUTOUCH sèrie RS admeten fins a 20 punts tàctils per a la interacció simultània de diversos usuaris. Gràcies a la seva alta resposta tàctil, qualsevol pot prendre notes, escriure i dibuixar en la pantalla per a una experiència a l'aula veritablement col·laborativa.


serie-education-monitor-interactive-newlineImatges nítides i amb força en totes les grandàries. 

Totes les pantalles TRUTOUCH sèrie RS presenten una impressionant resolució 4K Ultra HD. Amb grandàries de fins a 98”, les TRUTOUCH sèrie RScapten l'atenció de la seva audiència per als seus vídeos, imatges i presentacions.


 caracteristicas-newilne-serie-rsTutorial monitor interactiu NewLine Sèrie RS

Detalls

Monitor interactiu NewLine serie RS de 65"

Informació addicional

Document PDFNo
Resolució4K Ultra HD / 3840x2160
Potència luminicaNo
Preu1.599,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.