Smart Kapp iQ

Availability: En existència

3.499,00 €

Descripció

Dissenyada perquè la pugui utilitzar qualsevol professor.

No importa el seu nivell de comoditat amb la tecnologia o les eines que utilitzi a l'aula, SMART kapp iQ li ofereix una forma ràpida i senzilla d'enriquir qualsevol experiència d'aprenentatge. A més, no és necessari un ordinador extern.
Té accés a una gran varietat d'aplicacions, eines i funcions com les següents:

• Una pissarra blanca digital (amb opció panoràmica).
• Un navegador web integrat.
• Accés als arxius de SMART amp™, SMART lab i SMART Notebook.
• Ús compartit de la pantalla sense fils.
• Accés a ordinadors externs.
Algunes funcions solament seran plenament funcionals amb les actualitzacions del programari automàtiques en la tardor de 2016

Pantalla interactiva.
Obri les classes de SMART Notebook que hagi creat i executi-les des de la pantalla sense haver de connectar el seu ordinador portàtil. A més, té accés a SMART lab i SMART amp (tots dos inclosos en SMART Learning Suite) i un navegador web integrat.
La pantalla és Ultra HD i hi ha models de 55, 65 i 75 polzades.Pantalla blanca.
Connectis a la pissarra blanca amb l'aplicació SMART app (gratuïta) i guardi les notes de la pantalla per consultar-les més tard. Comparteixi la pantalla amb els alumnes des de l'aplicació, perquè puguin seguir-li en temps real en els seus dispositius, a més de poder fer aportacions a la pissarra blanca des d'ells.
Les instantànies guardades es poden carregar de nou en la pantalla a qualsevol moment.

Programari educatiu.
Inclou el programari SMART Learning Suite. Es compon de quatre aplicacions: SMART Notebook per impartir les classes, SMART response per a l'avaluació formativa, SMART amp per a la col·laboració dels alumnes i SMART lab per a l'aprenentatge basat en jocs.

Acostar-se i començar a utilitzar-la.
La pantalla s'encén quan vostè entra a l'aula. Solament ha de seleccionar l'aplicació que necessiti i començar a utilitzar-la. Es pot alternar entre aplicacions amb un sol toc.Facilitat de desplaçament (opcional).
Posi SMART kapp iQ en un suport i desplaci-la per l'aula, creant entorns d'aprenentatge flexibles. Pot col·laborar en aules, passadissos, espais d'aprenentatge comuns o en qualsevol altre lloc.

No es necessita un ordinador ni cables.
No fa falta que connecti el seu ordinador portàtil a la pantalla, per la qual cosa no haurà de preocupar-se de l'enutjosa organització dels cables. Solament es necessita un cable d'alimentació.


Integri les inversions existents.
És un districte de Google Apps for Education? Ja ha comprat Chromebooks? No hi ha problema. SMART kapp iQ funciona bé amb tots dos, oferint-li una solució consolidada que és fàcil de normalitzar.Compatible amb ENERGY STAR®
SMART app iQ compta amb la certificació de ENERGY STAR per estalviar energia, protegir el medi ambient i reduir el cost total de propietat (kapp iQ 65 i kapp iQ 75).


El preu indicat és pel model de 65". També disponible en 75". Demani preus per Educació.


 

Detalls

Smart Kapp iQ, dissenyada perquè la pugui usar qualsevol professor.

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu3.499,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.