Smart Board 6075

Availability: En existència

4.495,00 €

Descripció


SMART Board sèrie 6000


PANTALLES INTERACTIVES


Una nova era de col·laboració a l'aula.


Una experiència tàctil de primera categoria, funcions superiors de col·laboració i resolució 4K Ultra HD. La sèrie 6000 ofereix fiabilitat, simplicitat i intuïció per ajudar-te a ensenyar, col·laborar i compartir. Les pantalles interactives estan disponibles en els models de 55, 65 i 75 polzades.Amb la tecnologia de SMART Learning Suite. 


Habilitat per SMART kapp iQ™.


Això no té gens a veure (i tot alhora) amb les pissarres tal com les coneixes.


És l'única pantalla centrada per l'àmbit educatiu que combina la simplicitat de les pissarres tradicionals amb la possibilitat d'utilitzar tinta en temps real de múltiples maneres des del dispositiu de qualsevol alumne: qualsevol pot contribuir amb les seves idees, solucionar problemes, capturar notes i compartir encàrrecs que després es podran revisar. Es pot passar del programari SMART Notebook a aquesta màgica experiència amb pissarra, dins de l'aprenentatge per a tota la classe i guiat per l'alumne. 


monitor tactil smart 6055


Tecnologia Silktouch™.


L'experiència tàctil més precisa, natural i receptiva de punta a punta. Els dits es llisquen sense cap esforç sobre la superfície i proporcionen hores d'ús sense errors amb la màxima comoditat. 


smart-board-silktouchIdentificació de llapis™.


Els alumnes poden veure les seves aportacions sense ser interromputs pels seus companys. Es pot escriure de forma independent i simultània amb tinta d'un color diferent en qualsevol activitat lectiva per donar pas a noves oportunitats de col·laboració.


Objecte amb consciència™.


Ja sap com fer-lo servir. Gràcies a l'experiència més intuïtiva possible, que diferencia automàticament entre el dit, el retolador o el palmell de la mà, i fa el que li sembla més natural. Toc, escriu, esborra. La simplicitat en estat pur.


monitor tactil smart board 6055 


Tecnologia SMART ink™


Escriure resulta natural i té millor aspecte amb SMART ink. Ja estigui fent servir un retolador o el dit, cada traç és una obra d'art. La realista tinta digital millora la llegibilitat, de manera que els professors no han de tornar a escriure i els alumnes contribueixen a la classe amb confiança. 


Resolució 4K ultra HD


Les pantalles LED, pensades per durar molt temps, mostren imatges i text 4k Ultra HD summament detallades (3840 x 2160 píxels) i sense lluentors. La nítida claredat del contingut i la seva llegibilitat mantenen l'atenció dels alumnes independentment de la part de l'aula en la qual estiguin asseguts. S'ha acabat el temps perdut per haver d'estar arreglant bombetes del projector, les ombres molestes, les lluentors o zones fosques i les imatges borroses. 


Punts tàctils simultanis.


Amb els 4 punts tàctils simultanis, dos alumnes poden fer gestos com acostar/allunyar, girar i invertir alhora. L'experiència didàctica natural desenvolupa habilitats de col·laboració a llarg termini que són essencials, sense que els alumnes se n'adonin. 


monitor-interactiu-smart-multitouch


Compatibilitat amb mini PC.


Tingui la flexibilitat d'equipar aules com millor li convingui. Hi ha punts de muntatge disponibles per mini PC.


Inclou SMART Learning Suite.


SMART Board sèrie 6000 inclou accés a quatre de les millors eines de programari educatiu del món:


SMART Notebook: El millor programari del món dissenyat per a l'educació.


SMART lab: Crea interessants activitats en menys de 5 minuts.


SMART amp: Descobreixi la creació de contingut a un nivell mai vist abans.


SMART response 2: Avaluació formativa ràpida i eficient.


Detalls

Smart 6055

Informació addicional

Document PDFNo
Resolució4K Ultra HD / 3840x2160
Potència luminicaNo
Preu4.495,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.