Smar Board MX175 75"

Availability: En existència

2.799,00 €

Descripció

Monitor interactiu SMART Board MX 165 65". Pantalla 75 polsades 189.3 cm. Àrea Tàctil 168.8 cm × 96.6 cm.


Centres d'interacció, tot en un.


Pissarra digital. Navegador web Chromium™. Facilitat per compartir pantalla. El monitor interactiu SMART Board sèrie MX incorpora tots els elements imprescindibles que els mestres necessiten per integrar els dispositius que tant agraden als alumnes en qualsevol entorn d'aprenentatge. Disponible en tres grandàries (65", 75" i 86") amb resolució 4K Ultra HD, la sèrie MX ofereix una excel·lent relació qualitat-preu per a centres que necessiten una pantalla interactiva, però tenen un pressupost ajustat.


  


iQ permet que tot estigui a un toc.


Desconnectar i connectar dispositius rellenteix les classes. Les pantalles SMART Board amb iQ permeten als professors canviar amb tan sols tocar la pantalla, des d'ensenyar un vídeo fins a escriure a la pissarra digital o navegar per Internet, la qual cosa contribueix a mantenir l'atenció dels alumnes.


 


monitor-interactivo-smartboard-serie-mx


 


Els professors poden crear classes en menys temps.


El programari SMART Learning Suite connecta les pantalles SMART Board, el contingut lectiu i els dispositius dels alumnes en una mateixa experiència unificada, els professors disposen de més temps per dedicar-lo als alumnes.


Pantalla blanca: Seleccioni la pissarra panoràmica i comenci a escriure. Comparteixi notes amb qualsevol dispositiu mòbil, i guardi-les fàcilment en la pantalla o enviï-les-hi als alumnes com arxius PDF.


Player: Notebook Player facilita la planificació de classes. Prepari la classe a l'ordinador del centre o en el de casa. Enviï-la a qualsevol SMART Board i comenci a ensenyar.


Explorador Web: Interrompre una classe per connectar un ordinador portàtil distreu als alumnes. Ara els professors poden canviar al navegador amb un toc i navegar en el monitor.


Compartir pantalla: Comparteixi qualsevol dispositiu Android™, iOS® o Windows® amb el seu SMART Board sèrie MX sense necessitat de connectar cap màquina o instal·lar cap aplicació.


Escriure


Il·lustrar conceptes complicats. Captura els comentaris de la classe. Prengui notes. Escriure en el monitor MX és molt fàcil.


SMART ink™ permet a professors i alumnes escriure sobre llocs web, vídeos, arxius PDF i arxius de Microsoft Office® i guardar les seves notes en gairebé qualsevol tipus d'arxiu.


Capturi pantalles de SMART Board, canviï els colors de tinta, utilitzi eines de presentació i converteixi escriptura en text sobre la marxa.


L'experiència d'escriptura suau ofereix sensació de naturalitat i produeix línies amb vores corbades que semblen reals.


Dos retoladors permeten als alumnes escriure en la pissarra al mateix temps, per la qual cosa poden treballar un al costat de l'altre en projectes.


 


Només amb SMART.


La diferenciació d'eines simultànies permet que diversos alumnes facin servir els retoladors, els esborranys i els dits al mateix temps. Els alumnes poden treballar junts per desenvolupar importants aptituds de col·laboració.


Ús tàctil
Porti l'aprenentatge pràctic als seus centres al següent nivell. La funció tàctil simultània facilita la col·laboració entre els alumnes. Notarà la diferència. L'acabat Silktouch™ elimina les cremades en els dits dels professors, fins i tot després d'hores d'ús.


El reconeixement gestual sap que els dits seleccionen, els retoladors escriuen i els palmells de les mans esborren, sense necessitat de seleccionar eines d'un menú.


Amb 10 punts tàctils simultanis per Windows o Mac®, diversos alumnes alhora poden escriure amb els dits, moure i fer servir gestos, com acostar/allunyar, girar i invertir.


Compartir.
Connecti qualsevol dispositiu des de qualsevol lloc. Les classes en les quals els alumnes porten els seus propis dispositius animen a tots els alumnes, per tímids que siguin, a expressar-se i ser reconeguts.


Alumnes i professors poden compartir mitjançant connexió sense fil qualsevol cosa amb la pantalla de la sèrie MX des del seu dispositiu Google®, Apple® o Microsoft®.


Sense necessitat d'instal·lar aplicacions. Sense necessitat de cables o maquinària extra. La SMART Board sèrie MX ja està preparada per a les aules en les quals els alumnes porten els seus propis dispositius.


La tecnologia iQ fa que sigui fàcil per a alumnes i professors compartir tot amb la classe i realitzar contribucions.


 


Valor.


Fàcil d'utilitzar per als professors. Sense pressió sobre el seu pressupost. Fàcil de mantenir per a l'equip TIC. La sèrie MX ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, tant al principi com durant tota la seva vida útil. Hem impulsat les proves de vida útil accelerada per reduir el temps d'inactivitat i augmentar la vida útil.


La certificació ENERGY STAR® de la pantalla de la sèrie MX de 65" proporciona eficiència energètica, la qual cosa redueix el cost total de propietat.La tecnologia que és fàcil d'utilitzar, es fa servir. El disseny intuïtiu augmenta l'adopció dels professors i redueix el temps de formació.


El sensor de llum ambient ajusta automàticament la lluentor de la pantalla, la qual cosa garanteix que la visualització serà òptima amb independència de les condicions d'il·luminació.


Les pantalles de la sèrie MX inclouen una garantia de 3 anys i una garantia d'1 any en retoladors.


Gràcies a les actualitzacions sense fils automàtiques del programari i del hardware, el departament TIC no ha d'actualitzar les pantalles MX cada vegada que surt una nova versió.


Els panells de categoria comercial de la pantalla MX resisteixen 50.000 hores (molts anys) d'ús fiable.


El durador vidre temperat és bastant resistent per a l'aula i l'opció més segura per als alumnes.


Les pantalles SMART Board han rebut nombroses certificacions de seguretat, normatives i mediambientals, la qual cosa li dóna la tranquil·litat de saber que la sèrie MX compleix els requisits governamentals o altres requisits normatius.


 

Detalls

Monitor interactiu SMART Board MX 165 65". Pantalla 75 polsades 189.3 cm. Area Tàctil 168.8 cm × 96.6 cm.
 
 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu2.799,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.