Promethean ActivPanel V6 65" 4K

Availability: En existència

2.899,00 €

Descripció

Display Interactiu de 65"OPS Android incorporat, Resolució 4K, Altaveus integrats 15 W RMS per canal, Programari ActivInspire Professional + Classflow Desktop, Inclou Suport a paret, Garantia 3 anys si es registra


Aula promethean v6 4k


EL MONITOR DISSENYAT INTEL·LIGENTMENT PER A l'APRENENTATGE A LES ESCOLES.

El guardonat ActivPanel, amb disseny intel·ligent, és el centre connectat per a l'aprenentatge immersiu. Impulsat per una revolucionària computadora Android ™, ActivPanel crea una experiència captivadora, similar a una tableta, enfront de l'aula i posa el món digital a l'abast dels professors i estudiants.

DISSENYAT INTEL·LIGENTMENT PER A UNA FACILITAT D'ÚS
La interfície intuïtiva, similar a una tableta, permet als professors enfocar-se en l'ensenyament en lloc de la tecnologia. Dissenyat amb la tecnologia InGlass ™ més innovadora de la indústria, ActivPanel facilita als professors i estudiants explorar, crear, col·laborar.

EINES EDUCATIVES PER A l'APRENENTATGE CONNECTAT
Connecti's al món en constant expansió de les aplicacions educatives directament des de la pantalla d'inici. Reflecteixi fàcilment els dispositius mòbils per compartir contingut, o connecti dispositius Bluetooth com a teclats musicals, sensors de laboratori digitals i robots per recolzar les lliçons.

DISSENYAT PER A SUPORT DE TU I SEGURETAT
A prova de futur la inversió en tecnologia mitjançant l'actualització de la PC de ActivPanel per mantenir el ritme de la tecnologia informàtica. El disseny accessible de la PC de ActivPanel fa que sigui fàcil d'administrar i també és compatible amb el programari d'administració de dispositius de tercers (Google ™ G Suite)

PROGRAMARI DE LLIURAMENT DE LLIÇONS D'AULA
Lliuri lliçons multimèdia interactives fos de línia o en línia usant la seva elecció de productes de programari educatiu de Promethean. Tant el programari ClassFlow ™ com el programari ActivInspire ™ són gratuïts i vénen de sèrie amb el ActivPanel. Per obtenir més informació, visiti PrometheanWorld.

Detalls

Monitor interactiu Promethean V6

Informació addicional

Document PDFNo
Resolució4K Ultra HD / 3840x2160
Potència luminicaNo
Preu2.899,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.