Monitor NewLine Serie VN 80"

Availability: En existència

5.999,00 €

Descripció

Sèrie VN TRUTOUCH.
La Sèrie TRUTOUCH VN de NewLine ha estat dissenyada per gaudir d'una experiència intuïtiva que provoqui inspiració a qui l'utilitza. Escrigui sense interrupcions sobre el contingut del seu dispositiu a través d'un nou disseny d'interfície d'usuari més ordenat i eficient. Amb una tecnologia tàctil IR més sensible, resolució 4K Ultra HD, i la seva naturalesa de domini públic, TRUTOUCH VN li permet col·laborar d'una millor manera i sense límits.

La pantalla adherida òpticament li dóna un angle de visió de fins a 178°.

La resolució 4K Ultra HD redefineix la claredat de les seves imatges i presentacions.

Interactuï amb un bolígraf standard o amb els seus dits.

Connecti's amb una varietat de ports d'I/S, inclòs ports HDMI i un DisplayPort.

El disseny amb marc més prim que permet una instal·lació més fàcil.

La interfície personalitzada de l'usuari proporciona més ordre i eficiència.

Disponible en grandàries 65'', 75'' i 86''.
Simple. Intuïtiu. Millorat.

La Sèrie VN de TRUTOUCH, la nova generació de Newline, compta amb una tecnologia tàctil IR millorada que és més sensible i ofereix l'experiència d'escriptura més intuïtiva i suau del mercat. Aquesta pantalla multifunció és una solució perfecta per a aules d'educació superior i sales de reunions, per aconseguir una millor col·laboració amb el seu propi contingut.


serie-vn-monitor-interactiu-newline
Connexions sense límits.

A mesura que la tecnologia millora els dispositius, la compatibilitat també millora. La Sèrie TRUTOUCH VN ofereix una àmplia varietat de ports d'I/S que faciliten la connectivitat amb portàtils, reproductors de DVD, càmeres, micròfons, etc. A través dels ports en la part frontal, posterior i lateral del panell, és fàcil connectar qualsevol dispositiu. Connecti's a la Sèrie VN sense límits.

Imatges clares i lluminoses.

Totes les pantalles de la Sèrie VN presenten una sorprenent resolució 4K Ultra HD, capturant l'atenció de la seva audiència pels seus vídeos, imatges i presentacions.


caracteristiques monitors newlineLa tecnologia avançada maximitza el seu angle de visió.

La tecnologia d'adhesió òptica elimina l'espai entre el vidre de la superfície i la pantalla, donant lloc a un angle de visió de 178°. No importa on estigui assegut, podrà gaudir d'una claredat perfecta.

Experiència tàctil superior.

No ha de preocupar-se per si perd el bolígraf. Escrigui amb un stylus o anoti fent servir simplement els seus dits, de la mateixa forma que interactuaria amb un dispositiu mòbil o una tablet.

Personalitzi la interfície d'usuari per satisfer les seves necessitats.

Tant si necessita una pantalla per a la seva aula com per a la seva sala de reunions, la Sèrie VN li permet personalitzar fàcilment la interfície d'usuari en el seu propi sistema operatiu. Mantingui una pantalla d'inici senzilla al mateix temps que brinda al seu equip accés a qualsevol eina que necessitin. 


monitor tactil barcelona


 

Detalls

Monitor NewLine Serie VN 80"

Informació addicional

Document PDFNo
Resolució4K Ultra HD / 3840x2160
Potència luminicaNo
Preu5.999,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.