Armari tablets Kensington

Availability: En existència

599,00 €

Descripció

Atès que cada vegada s'utilitzen més tauletes a les aules i als centres educatius, la necessitat d'una ubicació d'emmagatzematge còmoda i segura és cada vegada més sol·licitada. Per sort, Kensington té la solució perfecta: el nou armari de càrrega i sincronització per a tot tipus de tauletes. Amb espai per a 10 tablets (com iPad, Galaxy Tab, Kindle, Energy Pro i altres). L'armari és el lloc perfecte per carregar les tauletes una vegada que tots els usuaris han acabat la jornada i s'han anat cap a casa, de manera que estiguin carregades i llestes per al seu ús l'endemà. A més, gràcies als calaixos ajustables, cada compartiment pot allotjar les tauletes en una funda rígida de protecció. Apili fins a tres armaris i podrà emmagatzemar fins a 30 tauletes en una classe. Una porta frontal resistent als sabotatges ofereix seguretat amb accés mitjançant clau. A més, la placa de muntatge inclosa o l'ancoratge amb cable manté l'armari en el seu lloc.

CARACTERÍSTIQUES.Allotja fins a 10 tauletes per al seu emmagatzematge segur, càrrega i sincronització. Apili fins a 3 armaris i sincronitzi fins a 30 tauletes amb un concentrador USB. Cable USB inclòs. Els prestatges ajustables permeten introduir les tauletes amb les seves fundes rígides de protecció. Pot allotjar iPad, Galaxy Tab, Kindle, Energy Pro, Vexia i altres dispositius iOS i Android. Es pot fixar a la taula per mitjà del suport de muntatge o un cadenat amb cable. La porta antisabotatges s'obre àmpliament per facilitar l'accés. Ventilador de refrigeració integrat per evitar el sobreescalfament de les tauletes en càrrega. Indicador lluminós de càrrega. Panys i claus individuals incloses. Es poden demanar claus mestres.


 


oferta_armari_per_tabletsCOMPATIBILITAT.

OS, Microsoft Surface Pro 3 (solament càrrega), Android, iPad Air, iPad de 4a. generació, iPad de 3a. generació, iPad 2, iPad, iPad mini amb pantalla Retina, iPad mini, Samsung Galaxy Tab 3, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Tab 4, Samsung Galaxy Tab, kindle Fire, microsoft Surface 4.


CONVERTEIXI L'ARMARI EN UN CARRET


Adquireixi de forma opcional les rodes per l'armari i converteix-lo en un carret molt pràctic per la seva mobilitat.


armari_amb_rodes_per_tabletsESPECIFICACIONS.


Càrrega tauletes (2,4 amperes): 10. Color: Negre. Compatibilitat: Android, iOS. Gestió de cadenats: Estàndard. 
Tipus de cadenat: Claus idèntiques. Mides: Alt: 430mm / 16,9", Ample: 400mm / 15,7", Profund: 350mm / 13,8".

Detalls

Armari per tauletas Kensington

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu599,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.