Taller BIOO Edu

Availability: En existència

65,00 €

Descripció

En què consisteix el nostre taller BIOO Ed?


El taller consisteix a provar que el bacteri que viu de la planta en el sostrat (la terra) genera electricitat i que podem canalitzar-la a través de muntar un ànode i càtode en unes provetes. Després, connectades les 8 provetes, un cop sembrada la llavor i amb la planta viva, tot en sèrie, conduïm aquesta energia a un condensador i podem utilitzar-la per encendre un díode de LED (una petita fracció de temps). Si ho assolim, el taller serà un èxit pels nens.


Hauríem d'ensenyar a les futures generacions com tenir un estil de vida sostenible i com utilitzar energies renovables?


La resposta és sí. La sobre població i el consum energètic elevat han portat al fet que el planeta es trobi demanant ajuda. La unió d'energies renovables, naturalesa i tecnologia, és cada vegada més necessària per aconseguir un futur millor. La crisi s'evidencia dia a dia en el canvi climàtic i l'extinció accelerada, per la qual cosa està ara principalment en mans de les futures generacions reformar la manera en què vivim per millorar el planeta. Pilar de l'educació. Bioo Ed és diferent per la fomentació de l'aprenentatge. Promou l'esperit empresarial sostenible quan coneixen Bioo i la seva història. Innova en els mètodes d'aprenentatge a uns més efectius com STEAM. Fomenta la consciència ambiental en els joves.


taller bioo extraescolar per convertir energia electrica del medi ambient


Construir: S'aprèn millor quan s'aprèn amb les mans, construint circuits i bateries biològiques. Treballar en equip: Desenvolupar el taller en grup ajuda a desenvolupar una aptitud important per a la resta de la vida: el treball en equip. Conscienciar: Generar consciència sobre la possibilitat de generar electricitat verda a partir de la fotosíntesi de les plantes, tenint en compte que hem d'adquirir un estil de vida sostenible basat en el consum d'energia renovable. Analitzar: Quan s'analitzen els resultats del treball i es contempla l'assoliment es millora l'enteniment del tema. Aprofundir: S'aprofundeix el coneixement amb metodologies pràctiques en els temes de les assignatures STEAM, ciències, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques. Experimentar: Aplicar el mètode de recerca científic durant el desenvolupament.


premis-bioo-edu-taller-tecnologic-per-extraescolars


Descripció dels materials.


Bioo Ed està compost per un kit complet amb els materials per al desenvolupament de l'activitat i les seves respectives instruccions de funcionament. Addicionalment, la gamma inclou un pack de renovació anual per reposar els productes peribles annexos al kit complet. Recomanació: Un Kit per cada 4 estudiants.


Assignatures.


La nostra solució educativa, creada per pedagogs i experts en l'àmbit, és interdisciplinari i s'enfoca a permetre l'adquisició de coneixements científics-tecnològics, des d'una perspectiva integrada i pràctica que relaciona diferents àrees del saber com la química, física, tecnologia i biologia principalment.


Biologia.


En Ciències i Biologia Bioo Ed enforteix l'aprenentatge del regne de les plantes i els bacteris en la naturalesa. Al seu torn, per mitjà de l'experimentació s'aprèn el mètode científic, l'anàlisi de dades i l'obtenció de conclusions. La fotosíntesi i entorns bacterians, entre d'altres.


Química i Física.


L'entorn de la Química i la Física és el laboratori. Experimentar, fallar i corrigir és la millor manera d'aprendre. Mesurar polaritat, energia, conductivitat. Portar nota de les composicions químiques, i reports de laboratoris. Validar o rebutjar hipòtesis, per beneficiar el seu desenvolupament cognitiu.


Tecnologia.


Comprovar la conductivitat, mesurar els corrents i voltatges. Estudiar el circuit sèrie-paral·lel i el seu muntatge. Introduir l'emmagatzematge d'energia per la seva posterior utilització.


Proposta integral.


Bioo Ed pot dividir-se en processos i cada procés pot vincular-se amb una assignatura diferent dins del mateix any escolar. Així, el taller és aplicable segons les diferents fases en diferents àrees i assignatures de manera complementària: un kit per tres matèries diferents o més.


Ciències: Introducció al regne de les plantes i bacteris, experimentant el contingut del kit Bioo Ed amb els bacteris, terra, plantes i el seu entorn. Tecnologia, Enginyeria i electrònica: Muntatge de circuits paral·lels i sèrie, introducció al tema de la resistència, voltatge i energia i les seves aplicacions des de la faceta ecològica. Física, química i matemàtiques: Consecució d'energia per mitjà de la fotosíntesi, bacteris i descomposició. Anàlisi de dades, reportis químics i conclusions de compostos químics bàsics.


PLATAFORMA DE CONTINGUTS EN LÍNIA.

Bioo Ed complementa l'activitat pràctica en laboratoris amb diferents activitats de suport orientada per als professors accessibles en línia. Per mitjà d'aquesta plataforma, es busca compartir vídeos atractius per als estudiants que reforcin el que han après experimentant així com explicacions pràctiques de funcionament i ús per al professorat. També, es compartiran papers informatius, formularis, fitxes de treball, tallers i avaluacions que facin d'aquest taller tota una experiència. La plataforma serà constantment actualitzada amb continguts nous.


Detalls

Taller BIOO Edu

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu65,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.