Pack Parrot MAMBO FLLY Edu

Availability: En existència

699,00 €

Descripció

El PACK inclou:


- 6 Drons Parrot Mambo FLY
- 18 Bateries (12 + 6 incloses en els Drons)
- 6 Carregador de bateries
- 24 Hèlixs de recanvi
- 12 Protectors d'hèlixs de recanvi.


10 Hores Curs Tynker de formació i activitats per 1 professor i 30 alumnes


Necessita veure el sistema? Demani'ns una demostració a l'escola i podrà veure les possibilitats d'aprenentatge d'aquest dispositiu amb el qual podran jugar i aprendre alhora.


Introdueix la teva classe als drons i la codificació. Inspira la teva classe amb drons. Utilitzant una combinació de lliçons interactives, explicacions de conceptes, vídeos, trencaclosques i projectes de bricolatge, els Drons 101 ensenyen als estudiants a escriure programes que controlin els drons. Les activitats de codificació desenvolupen i reforcen les habilitats de STEM en geometria, art, matemàtiques i ciències. Cada lliçó està dissenyada per a un període de classe de 45-60 minuts. Tot el treball dels estudiants es rastreja i avalua automàticament, i vostè podrà monitoritzar el seu progrés individual i quadres de mestratge.


parrot educacio. el millor producte per a divertirse amb un dron i aprendre a programar. el millor taller extraescolarAccessoris recomanats: aquest curs requereix un dron físic i una tablet (cadascun es ven per separat). Una vegada que els estudiants completen cada lliçó, necessiten una tablet per provar els programes que creen per controlar el dron. Pot compartir una o dues tablets entre tots els alumnes en una aula i s'alternen per fer volar el dron.


control-remot-parrot-amb-dispositius-tablet-o-mobil


Detalls

Pack Parrot MAMBO FLLY Edu.

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu699,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.