Epson EB-470

Availability: En existència

945,00 €

Descripció

**Producte descatalogat**


 Projector de Ultra Curta Distància.


El canó EB-470 projecta amb facilitat imatges grans des de molt a prop de la pissarra, gràcies a la seva capacitat de projecció de ultra-curta distància.


 Fàcil instal·lació.

Epson ha dissenyat aquest projector pensant en les teves necessitats. Per això és fàcil i ràpid de configurar i d'utilitzar: gràcies a la seva connectivitat USB, només hauràs d'encendre'l i connectar-lo. La correcció del Keystone horitzontal permet alinear fàcilment les imatges i, amb l'altaveu integrat de 16 W, no hauràs de connectar dispositius de so externs. A més, inclou un suport per a muntar a la paret molt senzill d'instal·lar. 


Fàcil utilització .

El canó EB-470 incorpora una funció d'encès/apagat directe des de l'interruptor de paret, així com funcions d'encès ràpid i apagat instantani que eliminen el temps d'escalfament o refredament. A més, és possible connectar-lo a la caixa de control i connexions ELPCB01 de Epson per controlar-ho còmodament des d'una caixa instal·lada en la paret.
Costos baixos

Els costos de manteniment són baixos gràcies a la durada de la bombeta (fins a 4.000 hores o quatre anys en manera econòmica) i al filtre de llarga durada (5.000 hores).


 

Imatges d'alta qualitat.


La tecnologia 3LCD de Epson garanteix imatges d'alta qualitat gràcies a la seva emissió de llum blanca i en color d'igual intensitat, que permet obtenir colors vius i naturals o negres profunds, fins i tot a plena llum del dia. Si connectes la càmera de documents Epson ELP-DC06 USB per oferir primers plànols d'objectes tridimensionals, aconseguiràs presentacions encara més impactants, i amb l'entrada HDMI, el contingut en alta definició no podria ser més clar.


 


**Producte descatalogat**

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióXGA / 1024x768
Potència luminica2600
Preu945,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.