PASSPORT PD-150+

Availability: En existència

556,00 €

Descripció

**Producte descatalogat**


Solució complerta d'àudio portàtil Fendera Passport Deluxe PD150+ amb lector de CD integrat. Ideal per a sonoritzar espectacles i presentacions de forma fàcil i eficaç. Adequat tant per empreses com per educació. Es transporta amb una maleta i es desmunta fàcilment en pocs minuts. Inclou tot el que necessita pel seu ús. - Altaveus d'excepcional qualitat -  Interrupció de la música quan es fa servir el micròfon - Tot integrat en una única maleta - Muntatge en menys de 5 minuts - Apte per sales de gran format - Potent i flexible - Multi-voltatge per ús internacional - Part central amb mesclador i amplificador - Columnes trípode per altaveu opcionals - Inclou un micròfon amb cable. Àudio portàtil. 150 w, (75x2).


Disposem d'una àmplia gamma d'equipament i solucions d'àudio que no està publicada en aquesta web: altaveus auto-amplificats gamma pro, econòmics i professionals en general, micròfons convencionals, micròfons sense fils, altaveus de sostres, armaris rack, etc. Fem instal·lació.


**Producte descatalogat**

Detalls

Solució complerta d'àudio portàtil Fendera Passport Deluxe PD150+ amb lector de CD integrat. Ideal per a sonoritzar espectacles i presentacions de forma fàcil i eficaç. Adequat tant per empreses com per educació. Es transporta amb una maleta i es desmunta fàcilment en pocs minuts. Inclou tot el que necessita pel seu ús. - Altaveus d'excepcional qualitat -  Interrupció de la música quan es fa servir el micròfon - Tot integrat en una única maleta - Muntatge en menys de 5 minuts - Apte per sales de gran format - Potent i flexible - Multi-voltatge per ús internacional - Part central amb mesclador i amplificador - Columnes trípode per altaveu opcionals - Inclou un micròfon amb cable

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu556,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.