Maker Kit 1

Availability: En existència

20,50 €

Descripció

Maker Kits, la robòtica per a secundaria.


Entra en el món dels petits inventors. Aprèn robòtica i programació creant amb els Maker Kits.

Utilitza el Maker Kit 1 per a ampliar els components del teu Maker Control Kit i combina'ls per a crear projectes molt més increïbles. Utilitza la placa Build&Code 4in1 del Maker Control Kit i deixa volar la teva imaginació!

Connecta els sensors i combina'ls amb objectes quotidians per a construir i programar els projectes inclosos en cada kit. Usa la teva creativitat per a crear centenars de nous invents.
Les possibilitats són tantes com puguis imaginar!

Reg automàtic d'una planta
Aprèn a construir i programar un sistema de reg automàtic per a una planta petita. Primer, utilitza el sensor d'humitat del sòl per a mesurar la humitat de la terra. Després, utilitza el valor obtingut per a indicar en quin moment el sistema ha de regar la planta. És molt senzill!


 


Maker Kit, la robotica per secundaria
Caixa sorpresa
Crea una caixa que s'obre i es tanca automàticament. Munta el mecanisme d'obertura de la caixa utilitzant el servomotor i el sensor de moviment PIR. Quan el sensor de moviment detecti un moviment (per exemple, el d'una mà), la caixa s'obrirà i després de 5 segons es tancarà automàticament. Sorprèn amb la teva caixa sorpresa!

Llum solar
Aprèn a crear un llum que s'encén i s'apaga depenent de la llum ambiental. Amb el sensor de llum podràs mesurar la llum del lloc en el qual estarà el llum, quan hi hagi un màxim i un mínim de llum. Utilitza els valors obtinguts per a determinar quan el llum ha d'encendre's i apagar-se. Diverteix-te amb el teu llum solar!

Gira-sol
Crea i programa un gira-sol que giri a la recerca de llum. La clau d'aquest projecte és el sensor de llum analògic, que varia la seva resistència elèctrica d'acord a la llum que detecta. Gràcies a ell, el gira-sol detectarà la falta de llum i girarà per a trobar-la. Mira-ho girar com un gira-sol real!

Alarma de llum i presencia
Feix la teva pròpia alarma de llum i moviment. Per a aquest projecte utilitzaràs el sensor de llum, el sensor de moviment PIR i el brunzidor. Quan el sensor de llum detecti llum o quan el sensor de moviment PIR detecti moviment, el brunzidor començarà a sonar. Ja tens la teva pròpia alarma de llum i presència!

Detalls

Maker Kit 1, robotica

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióNo
Potència luminicaNo
Preu20,50 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.