Epson EB-595Wi i bombeta addicional

Availability: En existència

Preu regular: 1.825,00 €

Special Price 1.725,00 €

Descripció

**Producte descatalogat** El producte que el substitueix és l'Epson EB-695Wi + bombeta addicional de recanvi.


L'Epson EB-595wi, és el projector interactiu panoràmic que funciona amb el dit i amb el llapis, i ara, amb 5 anys de garantia i bombeta addicional.


 


Aconsegueix que els alumnes participin gràcies als dos llapis que et permeten prendre el control de la projecció. En oferir un nivell de llum de 3.300 lúmens i resolució WXGA, el disseny d'ultra curta distància de l'EB-595Wi permet realitzar presentacions amb menys ombres.


 


projector interactiu tactil Epson eb-595wi


 


El nou projector d'ultra curta distància d'Epson, l'EB-595wi ofereix el màxim nivell d'interactivitat, gràcies als seus dos llapis i al control tàctil. Té un nivell de lluminositat de 3.300 lúmens i una resolució WXGA. El seu disseny de distància ultra curta permet presentar grans imatges des de molt poca distància i amb menys ombres.


 


projector interactiu amb el dit Epson EB-595wi
Imatges de qualitat
La tecnologia 3LCD d'Epson garanteix unes imatges d'alta qualitat amb uns nivells d'emissió de llum blanca i en color igual d'elevats, per aconseguir uns colors vius i unes imatges brillants fins i tot a plena llum del dia, i colors tres vegades més lluminosos que els principals projectors de la competència. La resolució WXGA, que coincideix amb la resolució i la relació d'aspecte de la majoria de les pantalles dels portàtils, i l'entrada HDMI, permeten als alumnes gaudir d'una projecció d'imatges clares i nítides.


 


projector interactiu Epson EB-595wi


 


Control tàctil i dos llapis.


Fes servir els dits per realitzar anotacions directament sobre la pantalla. Els llapis interactius d'Epson ara tenen fins i tot més capacitat de resposta i facilitat d'ús. Amb els nous llapis duals, el professor i l'alumne, o dos alumnes, poden utilitzar simultàniament diferents funcionalitats del llapis.


projector tactil Epson EB-595wiFiable.

Projecta durant més temps gràcies a una millor fiabilitat i una major vida útil de la bombeta de fins a 6.000 hores.Estalvia temps.

Solament hauràs de connectar-o i encendre'l: no necessita temps d'escalfament. I la possibilitat d'anotar sobre la pissarra sense ordinador permet que els professors ni tan sols necessitin encendre els seus ordinadors. La funció interactiva no necessita que s'instal·li cap driver i es calibra automàticament.Projector wifi.
La capacitat wifi facilita la presentació de contingut procedent de diversos dispositius intel·ligents (smartphones i tablets) mitjançant l'aplicació iProjection.Millor control i col·laboració.
El programari de projecció multi-PC permet als professors i alumnes compartir el contingut simultàniament. La funció de moderador permet als professors mantenir sempre el control perquè puguin decidir quin contingut ensenyar.


 


projector-interactiu-epson-eb-595wi

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
Potència luminica3300
Preu1.825,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.