CTL J41

Availability: En existència

205,00 €

Descripció

El Chromebook CTL J41 


El nou Chromebook de CTL li ofereix un rendiment increïble a un preu sorprenent. Els estudiants necessiten un equipament molt robust per a les classes.


Aquest Chromebook ha estat dissenyat especialment per a donar resposta a les exigències escolars diàries a l'aula. CTL J41 disposa d'una superfície amb textura especial que ajuda a evitar caigudes si els estudiants no subjecten correctament els seus dispositius. El teclat d'aquest dispositiu està fet d'excel·lent material resistent a l'aigua. Aquest dispositiu té un pes d'en prou feines 1kg. El seu pes evita que els dispositius esdevinguin un pes addicional i innecessari per als alumnes.


chromebook ctl j41 per escoles, preu especial educacio


La superfície és suau al tacte i permet una adherència més fàcil, i al mateix temps ajuda a prevenir caigudes. Els professors i els alumnes poden treballar tot el dia sense cable d'alimentació: fins a 10 hores de durada de la bateria. Això permet un estalvi de temps i diners amb la bateria útil. Disposa de ports USB-C per a càrrega ràpida. La pantalla antireflectant ajuda a evitar el cansament visual i és fàcil de veure sota llum fluorescent i a prop de les finestres de la classe. El teclat resistent a l'aigua i contra caigudes el protegeixen de l'ús diari. La seva carcassa lleugera permet un fàcil transport i un emmagatzematge compacte en qualsevol lloc.


Resumint, el nou ordinador Chromebook de CTL, és un dispositiu ideal per a l'aula d'una escola pel seu disseny robust, que està especialment dissenyat per a suportar caigudes. El seu teclat resistent a l'aigua, i el seu panell, antireflectant pensat per eliminar els reflexos de la llum del sol o les del florescent de l'aula.

Característiques tècniques: Grandària de la pantalla 11,6" HD, 4 GB LPDDR4L RAM, Powerfull Intel N3350 Apollo Lake. Processador 2.40 G Hz. Dos ports USB-C i dos ports USB 3.0.

Detalls

Chromebook CTL4

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióSXGA / 1400x1050
Potència luminicaNo
Preu205,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.