Hitachi CP-D27WN

Availability: En existència

695,00 €

Descripció

**Producte descatalogat** 


3LCD - Una tecnologia sofisticada i innovadora que utilitza 3 xips per oferir imatges vibrants, reals i consistents als espectadors més exigents.

Filtre híbrid - El filtre híbrid dura més de 4.000 hores, deu vegades més que els filtres convencionals. Aquesta ampliació dels intervals de manteniment redueix de manera significativa el cost general de propietat.

Presentacions sense PC - Connecti simplement un llapis de memòria, una targeta SD o, fins i tot, un disc dur portàtil i realitzi les seves presentacions sense necessitat d'un ordinador portàtil.

Connexió en xarxa avançada - Manegi i controli múltiples *proyectores a través d'una xarxa d'àrea local (LAN). Encengui i apagui el projector, programi alarmes de correu electrònic i controli els *proyectores, tot a través de la xarxa.

AMX Device Discovery - Quan s'incorpora un controlador de AMX, els mòduls de comunicació i els drivers pertinents es descarreguen automàticament al projector.

HDMI - HDMI (interfície multimèdia d'alta definició) és un interfície d'àudio/vídeo compacte per transmetre dades digitals sense comprimir.

Manera diürna - Veure una imatge projectada pot resultar més difícil quan el sol brilla intensament. Amb la manera diürna, les projeccions seran sempre d'un color viu i intens en entorns


 


**Producte descatalogat** 

Detalls

 

Informació addicional

Document PDFNo
ResolucióWXGA / 1280x800
Potència luminica2700
Preu695,00 €

Etiquetes del producte

Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.