Videoconferencia per escoles

13/3/2021  |  Promocions

 A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 15 de març de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Descripció:

La Konftel Cam20 és la càmera de conferència que porta el vídeo 4K Ultra HD a les sales de reunions de petit i mitjana grandària. Tots els participants tenen cabuda i es visualitzen amb naturalitat en una imatge supernítida. En resum, la Konftel Cam20 suposa un complement natural del seu altaveu telefònic, una cambra perfecta per a huddle rooms.

 


Una impressionant qualitat de vídeo.

Pot estar segur sempre que els altres participants de la videoconferència reben una imatge clara i equilibrada de vostè i els seus col·legues. No importa si opta per transmetre en resolució 4K o en qualitat HD convencional. La tecnologia WDR fa possible l'ajust automàtic de la cambra Konftel Cam20 per a obtenir una excel·lent imatge sota diferents condicions de llum. Fins i tot en situacions complicades de penombra, llum solar directa o alt contrast.

 


Un angle de visió òptim.

La Konftel Cam20 ha estat optimitzada per a situacions en què ha de situar-se prop de la taula la cambra de conferència, una cosa habitual en moltes de les sales de teleconferències (huddle rooms) dels nostres dies. El seu angle de visió de 123° fa possible acomodar fàcilment a tots els participants dins de la imatge de vídeo. Al mateix temps es genera una imatge fidel a la realitat i sense distorsions.

 

 


Reunions realment efectives.

Independentment de la seva aplicació o servei en el núvol predilecte, la Konftel Cam20 li ofereix imatge de vídeo simplement connectant a USB. Una vegada en la reunió podrà controlar el Pa Tilt Zoom digital de la càmera a través del comandament a distància en maneres ràpides molt senzills. La resolució 4K aporta profunditat i nitidesa al zoom.

 


Una ràpida col·locació.

La cambra de conferència troba fàcil i ràpidament el seu lloc a la sala de reunions. Usi la flexible pinça per a suspendre la cambra en la pantalla o enrosqui la fixació del dispositiu en un suport que optimitzi la ubicació. Gràcies a la funció d'inversió vertical de la imatge també pot situar-la bocabajo en la vora inferior de la pantalla. Després ho connecta per Plug-N-Play a través de la presa USB. Si té instal·lat en l'ordinador un sistema operatiu modern (a partir de Windows 8) no precisarà de controladors addicionals.

« Enrere
© Developed by CommerceLab