Tornem amb fundes foam EVA i tablets Samsung

1/2/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 3 de febrer del 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Pack Funda Kids EVA per tablets Samsung Galaxy Tab A 2019.

Aquesta setmana tornem a tindre les nostres fundes kids EVA de foam, i ara amb més colors, per això volem tornar a promocionar fundes kids de foam EVA, i quina millor manera que promocionar-les amb aquest pack. Les noves fundes foam EVA són compatibles amb la tauleta Samsung Tab A 10.1 2019.

 

oferta-funda-eva-samsung-galaxy-per-escoles-i-aules-interactives

 

Aquesta funda per a tablets Samsung Galaxy Tab A 10.1", pensada per a resistir cops i manipulacions dels més petits, està fabricada completament en material d'espuma foam EVA molt duradera (recordem que el material EVA no és tòxic). A més es tracta d'un material suau i esponjós, és divertit i segur per als nens. Disposa de forats per obtenir un accés clar a tots els botons, ports, altaveus i càmera posterior. El mànec que porta incorporat té doble funció, per una banda permet desplaçar l'equip amb seguretat i per altra banda ofereix suport per poder treballar amb la tablet aixecada. El mànec té dues posicions, una que eleva la tablet lleugerament i l'altra que la manté en posició pràcticament vertical. El disseny d'espuma duradera protegeix contra els esquitxos i els impactes. Bisell elevat de la pantalla per a protecció addicional. Un material segur, molt lleuger i resistent, molt adequat per a Educació Infantil i Cicle Inicial. Actualment disponible en color vermell, blau, taronja i negre (ideal per instituts).

Aprofiti per adquirir també el protector de vidre temperat, per a una millor protecció de la pantalla.

 

Armari RACK 24.

Aprofiti l'oferta d'aquest armari a un preu d'escàndol, només per unitats limitades.

armari de carrega per a portatils, chromebook, i tablets Samsung

 

L’armari RACK 24 és un armari d’emmagatzematge i càrrega per a 24 portàtils, Chomebook o tablets en format vertical. Està fabricat en xapa laminada d'acer al carboni d' 1,5 mm. de gruix. La porta frontal és vidre amb tancament amb clau. Panells laterals desmuntables per a més comoditat. Inclou magnetotèrmic per a la seguretat dels equips. També està equipat amb un programador/temporitzador  setmanal que permet  acotar el temps de càrrega per no sobrecarregar les bateries, evitant així possibles incidències amb els dispositius.

« Enrere
© Developed by CommerceLab