Tablets Samsung i armari

7/9/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 9 de setembre del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

TABLETS Samsung per escoles. 

Aquesta setmana continuem equipant a les escoles amb les exitoses tablets de Samsung Tab A 2019 (10.1", 32GB, Wi-Fi). La nova promoció és una combinació que es complementa meravellosament: l'armari Rack12 més 10 tablets Samsung amb la seva càmera principal de 8Mp, pantalla 10,1”, processador Octa-Core 1.8Ghz i 1.6Ghz, 2GB memòria RAM, 32 Gb de capacitat i bluetooth v5.0. Fins a  13 hores d’autonomia en wifi o reproducció de vídeo.

 

tableta Galaxy Tab A (10.1", 32GB, Wi-Fi, 2019)

 

L'armari, encara que amb aquesta promoció subministrem 10 tauletes Samsung, té capacitat per a 12 tauletes. Si ho desitja, sol·licita pressupost per dues tablets addicionals per completar l'armari. La promoció és sense rodes, però si ho necessita, hi ha possibilitat d'implementar unes rodes a l'armari. També és interessant saber que aquest format d'armari permet apilar-se un sobre l'altre, de tal manera que es pot configurar un petit armari i posteriorment créixer en alçada per tal de no ocupar tant espai a l'aula, aconseguint una opció molt pràctica per a la mobilitat entre aules.

armari per tablets samsung galaxy

 

RENTING TECNOLÒGIC.

Aquesta promoció inclou la possibilitat d'adquirir aquest equipament amb 48 quotes, amb un format financer tipus rènting. Aquesta valoració està subjecte a modificació segons fluctuació i polítiques comercials de l'entitat financera.

armario-per-tablets-samsung 

 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab