Samsung

10/1/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 13 de gener del 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

Aquesta setmana continuem equipant a les escoles amb les exitoses tablets de Samsung Tab A 2019 (10.1", 32GB, Wi-Fi). Repetim l'exitosa promoció de novembre, ja que és una combinació que es complementa meravellosament: l'armari Rack12 més 10 tablets Samsung amb la seva càmera principal de 8Mp, pantalla 10,1”, processador Octa-Core 1.8Ghz i 1.6Ghz, 2GB memòria RAM, 32 Gb de capacitat i bluetooth v5.0. Recordi que l’autonomia d’aquesta tauleta es de fins a  13 hores d’autonomia tant en wifi com amb reproducció de vídeo. 

 

 

L'armari, encara que amb aquesta promoció subministrem 10 tauletes Samsung, té capacitat per a 12 tauletes. Si ho desitja, sol·licita pressupost per dues tablets addicionals per completar l'armari. La promoció és sense rodes, però si ho necessita, hi ha possibilitat d'implementar unes rodes a l'armari. També és interessant saber que aquest format d'armari permet apilar-se un sobre l'altre, de tal manera que es pot configurar un petit armari i posteriorment créixer en alçada per tal de no ocupar tant espai a l'aula, aconseguint una opció molt pràctica per a la mobilitat entre aules. 

« Enrere
© Developed by CommerceLab