Samsung Galaxy amb teclat

25/7/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 27 de juliol del 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

Aquesta setmana volem donar a conèixer a les escoles el pack de la funda amb teclat i la tablet Samsung Galaxy, una combinació robusta i funcional que li permetrà treballar amb versatilitat. A aquesta mateixa promoció sumem la campanya del nostre armari de càrrega de 24 dispositius, armari que li serà operatiu tant per a tauletes com per a portàtils de fins a 15".

L'armari disposa de bases d'alimentació i un temporitzador de càrrega per a evitar la sobrecàrrega dels dispositius. 

 

ARMARI de Càrrega RACK24.

L'armari Rack 24 afavoreix la seguretat, l'operativitat i ordre dels portàtils en l'aula.

Equipament elèctric bàsic: 4 regletes de 6 endolls, interruptor magnetotèrmic de 16 amperes, temporitzador digital setmanal i 2 metres de mànega elèctrica 3x2,5mm. Mesures: 803 altura x 600 ample x 550 fons.

Construcció molt robusta. Bloc de porta frontal mitjançant placa de 3mm de gruix. Bloqueig en parets laterals mitjançant clic d'ancoratge.

Accés: Porta frontal amb vidre i tancament amb clau. Panells laterals desmuntables. Refrigeració passiva. La previsible calor derivada dels transformadors en les fonts d'alimentació dels equips es dissiparà per inducció sobre la xapa i per convecció a través de les ranures dels laterals.

Inclou rodes, si el precisa sense rodes també li ho podem oferir.

La instal·lació dels armaris de càrrega és conforme a la normativa europea de Compatibilitat electromagnètica i Seguretat Elèctrica.

 

armari per carrega de tablets

 

Samsung Galaxy Tab A 10.0

Recordem les característiques principals de la tauleta: Processador Octa Core CPU 1.8GHz i 1.6GHz. Wifi. Grandària. 10.1" (255.4mm).  Resolució 1920x1000. 2Gb de RAM. 32Gb de capacitat. Micro SD (fins a 512Gb)  Bateria 6150mAh (fins a 13h d'ús d'internet. Càmera principal. 8.0 MP.  

 

tablet samsung galaxy per escoles amb funda i teclas bluetooth

 

Funda-teclat Bluetooth.

La funda amb teclat està connectada a la tauleta mitjançant tecnologia Bluetooth. Incorpora un suport per a poder obtenir la funcionalitat d'un petit monitor mentre treballem amb la tablet o naveguem per internet. Els ganxos de subjecció tous estan fabricats amb TPU i no danyen la tauleta. Tots els materials i acabats són d'alta qualitat.

Teclat bluetooth incorporat. Tancament de seguretat anti-obertura. Inclou cable de càrrega. Configuració teclat espanyol (83 tecles). Indicador LED de funcionament.

« Enrere
© Developed by CommerceLab