Qobo. Robòtica per iniciar-se

22/5/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 25 de maig de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

Que és Qobo?

Qobo està dissenyat perquè els nens de 3 a 8 anys s'il·luminin mitjançant la codificació de l'educació. Pot ser fàcilment codificat per Robobloq Puzle Cards amb diferents signes i significats que poden ser reconeguts per la sonda intel·ligent sota el Qobo. És fàcil i segur per als nens jugar i obtenir beneficis educatius i d'entreteniment. 

 qobo robótica iniciación

Per què la robòtica és una disciplina multidisciplinar?

La robòtica és multidisciplinar. Quan el nen experimenta amb el coneixement, l'aprenentatge és molt més dinàmic i senzill. Quan s'experimenta amb robòtica, no només estem preparant a les noves generacions per un futur tecnològic, a més a més estem desenvolupant un coneixement amb metodologia STEAM i això exercita els seus caps, de la mateixa manera que ho fa la pràctica d'escacs.

 

Que és Scratch?

Scratch és la millor manera d'introduir a un nen en el món de la programació des de 0, sense cap coneixement previ, i amb un entorn de programació molt visual que consisteix en la integració de mòduls de colors amb instruccions precises. Aquestes programacions, implementades a la robòtica, permeten una dinàmica "prova-error" immediata, que permet l'obtenció de resultats de la feina realitzada.


Programar és una manera de resoldre situacions i problemes d'una manera lògica i estructurada. Si el nen aprèn a treballar amb Scratch, assolirà d'una manera estructurada la metodologia que li facilitarà en un futur l'aprenentatge de qualsevol llenguatge de programació.

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab