PROMOCIO SETEMBRE 2012

1/9/2012  |  Promocions

PROMOCIÓ SETEMBRE 2012. 

 A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent al mes de setembre de 2012. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure-se a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

 

POSADA EN FUNCIONAMENT.  

En aquests últims mesos hem anat trobant multitud d'aules amb tecnologia audiovisual que, o bé tenien deficiències tècniques, o bé necessitaven ajustar algun element. Per tal cosa, hem pensat que seria interessant oferir aquest pack mitjançant el qual fem una revisió, i gestionem amb el fabricant el RMA dels equips que poguessin estar avariats (si aquests estan dins del termini de garantia). Sense cost addicional, aprofitaríem per calibrar i ajustar els sistemes, (si requerís material addicional, es facturaria a banda).

- el cost del transport de l'equip avariat no està inclòs en aquest servei.

- el cost de gestió és fins a un màxim de 3 aules. 

- la promoció es vigent fins el 30 d'octubre. 

 

PACK HITACHI.

Mitjançant una entitat financera, hem creat aquest producte d'Hitachi.

Es tracte d'un aula interactiva amb tot l'equipament necessari amb instal·lació inclosa (pissarra digital, canó de curta distància, suport de paret, altaveus auto-amplificats, caixa de connexions i cablejat).

El finançament és a 48 mesos i les condicions generals es faciliten al client un cop aprovada l'operació per l'entitat financera.

Tot seguit facilitem enllaç de la pissarra per conèixer les seves característiques:

ENLLAÇ HITACHI TRIO

« Enrere
© Developed by CommerceLab