PROMOCIO JULIOL 2012

1/7/2012  |  Promocions

 

PROMOCIÓ JULIOL 2012.

 

 A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent al mes de juliol de 2012. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure-se a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

 

AULA IPAD.

 

Per aquells centes educatius que aposten per l'exelència i la innovació, hem creat aquesta aula puntera en tecnologia. Aquest producte està plantejat com un rènting per tal de trasladar el cost del sistema per alumne o bé combinar el pagament entre el AMPA i el propi centre. En qualsevol cas, aquesta proposta és genèrica i es podria fer a la mida del centre.

 

el pack inclou:

 

 

Ipad WiFi + 4G 16GB Negre  
Kensington KeyFolio Bluetooth Keyboard Case for iPad & iPad 2
Llapis òptic Virtuoso™ Negro
EDURACK 2
Mac mini with Lion Server Quad-Core i7 2.0GHz/4GB/Dual 500GB/HD Graphics 
Apple Thunderbolt Display 27"  
Teclat sense fils Apple 
Apple Magic Mouse    
Pack Smart 480 Ultra Curta

 

 

En el mes de maig ja varem llançar una campanya amb equipament iPad, ara millorem la solució i el preu. Facilitem enllaç a la promoció de maig on exposem els raonaments que conviden a plantejar aquest tipus de tecnologia a les nostres aules.

 

 

Respecte a la proposta del pack Smart Board, no cal dir que és un producte amb garanties doncs ja porta al mercat un recorregut de molts anys. La pissarra té una garantia de 5 anys.

 

 

PISSARRES HITACHI I PANASONIC.

 

 

Mantenint les garanties de qualitat mínimes, oferim amb dos marques de prestigi dos pissarres a baix cost, amb totes les garanties. Les dos funcionen tant amb el llapis com amb el dit, tot i que s'ha de dir que el cas de Hitachi el llapis és un  accessori addicional. En les dos pissarres poden treballar varis alumnes alhora: 2 en el cas de Panasonic  i 3 en el cas de Hitachi , tot i que aquest últim ho fa dividint la pissarra en tres parts que no es poden solapar alhora de l'escriptura.

 

Facilitem enllaç de la pissarra de Hitachi.

 

 

Facilitem enllaç de la pissarra de Panasonic.

 

 

 

KIT DE SEGURETAT.

 

Informació detallada de Kit format per 4 càmeres domo SONY amb ANAR i un gravador H264 amb HD 500 Gb:

Càmeres domo per a interior amb infrarojos. Compostes per un sensor 1/3” SONY® CCD amb una alta resolució de 420 línies. Òptica 3.6 mm amb ampli angle de visió de 79º. Disposen de 21 LEDs infrarojos de llarg abast que s'activen automàticament gràcies a la seva fotocèl·lula, proporcionant així una imatge nítida a 0 Lux (foscor total) fins a una distància aproximada de 20 m. Carcassa disponible en color blanc o negre (a triar).

 

 

Potent vídeo-gravador amb 4 canals de vídeo i 2 canals d'àudio, així com sortides per BNC i VGA. Port USB per backup extern. Enregistrament de vídeo a 25 FPS per canal en resolució CIF, o bé a 6 FPS per canal en resolució D1. Compressió H.264 i sortida IP per a visualització remota, amb Dual Stream per a un accés fluid. Àmpliament configurable a través del seu menú totalment en castellà. Inclou programari d'accés remot per controlar múltiples vídeo-gravadores. Disc dur de 500 GB instal·lat. 

« Enrere
© Developed by CommerceLab