Plan Renove Epson

20/7/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 22 de juliol del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

 

PLAN RENOVE EPSON.

Necessita renovar els canons de les seves aules interactives? Aprofiti el PLAN RENOVE d'Epson, amb totes les garanties Epson, canviï el seu canó i gaudeixi de 5 anys de garantia.  

plan-renove-epson-oferta-escoles-barcelona

 

Epson és el fabricant líder en solucions de projecció per a entorns educatius, business i professionals. Amb l'objectiu d'incentivar el canvi cap a noves solucions de projecció, Espon llança el PLAN RENOVE amb el qual es proposa premiar el canvi de qualsevol dispositiu que projecti cap a una nova solució de projecció Epson.

En el programa entren 5 models de projectors diferents, interactius, de curta distància i d'ultra curta distància. Per si no els coneix, els hi recordem els models: Epson EB-530, Espon EB-680, Epson EB-685Wi, Epson EB-695Wi i Epson EB-710Wi.

Si necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. I si ho necessites, contracte també la instal·lació.

aprofiti el plan renove d'epson a la seva escolaConeix ja les meravelles dels projectors Epson? A continuació detallem les característiques d'un dels projectors estrelles a les aules de les nostres escoles: l'Epson EB-680S.

Vídeo Projector EPSON EB-680S de tir ultra curt , 3500 lúmens + suport de paret,  amb tecnologia 3LCD. Ultra curta distància (0,31:1). Connexió HDMI (x2). Fins a 6.000 hores de llum. El programari de projecció multi-PC permet als professors i alumnes compartir el contingut simultàniament. La funció de moderador permet als professors mantenir sempre el control perquè poden decidir quan ensenyar el contingut als alumnes; resulta ideal per a la interacció en l'ensenyament col·laboratiu o en un entorn de formació.

No deixi passar l'oportunitat i sol·liciti el seu PLAN RENOVE.

 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab