Panell interactiu Smart Board Outlet

27/2/2021  |  Promocions

Aquesta setmana oferim el nostre monitor de la sala de demos a preu inmillorable, la prmoció inclou el supoort de paret, i la instal·lació i posada en funcionament. 

 

Monitors interactius Serie MX de Smart Board per a escoles.

Pissarra digital Navegador web Chromium ™. Faci l'intercanvi de pantalla de manera senzilla. La sèrie SMART Board MX té tot el que els professors necessiten per portar els dispositius que disposen els estudiants a qualsevol entorn d'aprenentatge. Disponible en resolució 4K Ultra HD en grandàries de 65 ", 75" i 86 ", la sèrie MX és de gran valor per a les escoles que necessiten una pantalla interactiva amb un pressupost ajustat.

El sistema iQ fa que tot estigui a un toc de distància, com sempre, SmartBoard fa el món més fàcil. La tecnologia iQ incorporada de SMART Board posa tot el que necessita en un sol dispositiu i amb un sol toc. No hi ha necessitat de cables. L'ordinador integrat ofereix accés a les aplicacions robustes de SMART Learning Suite per a lliçons interactives, activitats basades en jocs i co-creació en línia. També hi ha accés a eines de col·laboració, com el navegador web incorporat i l'ús compartit de pantalla sense fil.

Navegador web. Explori llocs web i vídeos de YouTube directament sobre la pissarra amb el navegador web integrat Chromium.

Pissarra digital. Agafi qualsevol dels llapis de la safata magnètica i comenci a escriure sobre la superfície del monitor.

Compartir pantalla. Comparteixi tot el contingut des de qualsevol dispositiu Android® (Google Cast), iOS® (AirPlay) i Windows® (Miracast) sense fil, sense necessitat d'endollar equipament o instal·lar aplicacions.

Comparteixi tot el que necessita, una mesura que avança, amb fins a 250 dispositius situats en qualsevol part; els alumnes també poden escriure. Quan acabi, guardi fàcilment les notes en la pantalla i enviï-les als alumnes com a arxius PDF.

Connectivitat flexible. Connecti ordinadors i dispositius d'emmagatzematge a través dels nombrosos ports HDMI, VGA, USB i multimèdia de la pantalla. Els ports d'accés frontal també brinden fàcil accés als ports essencials.

Object awareness. Sap reconèixer els dits per moure objectes, els bolígrafs per escriure i els palmells de la mà per esborrar, sense seleccionar eines d'un menú.

SMART ink li permet escriure sobre llocs web, vídeos, arxius PDF i Microsoft Oce® i guardar les seves notes en gairebé qualsevol tipus d'arxiu.

L'acabat sense fricció Silktouch garanteix una experiència tàctil suau i còmoda. El sensor de llum ambiental atenua o aclareix automàticament la pantalla, la qual cosa garanteix una visualització còmoda en qualsevol condició d'il·luminació. 10 punts de contacte simultanis per Windows, significa que múltiples estudiants poden utilitzar gestos, com a zoom, rotar al mateix temps. La sèrie MX té una durabilitat de 50.000 hores d'ús. La prova de vida accelerada de SMART assegura menys temps d'inactivitat i una vida més llarga. Les pantalles de SMART Board han rebut moltes certificacions de seguretat, normatives i ambientals, la qual cosa li dóna la tranquil·litat que la sèrie MX compleix amb els requisits governamentals o altres requisits normatius.

Pissarra digital Navegador web Chromium. Fàcil intercanvi de pantalla. La sèrie SMART Board MX té tot el que els educadors necessiten per portar els dispositius dels estudiants a qualsevol entorn d'aprenentatge. La sèrie MX ofereix un gran valor per a les escoles que necessiten una pantalla interactiva amb un pressupost ajustat. Inclou un any de subscripció de Smart Suite Learning.
iQ és una tecnologia exclusiva per a pantalles SMART Board. La tecnologia iQ incorporada de SMART Board posa tot el que necessita en un sol lloc, disponible solament a tocar un dit. No hi ha necessitat de cables. L'ordinador integrat ofereix accés d'un toc a les aplicacions robustes de SMART Learning Suite per a lliçons interactives, activitats basades en jocs i co-creació en línia. També hi ha accés a eines de col·laboració, com el navegador web incorporat i l'ús compartit de pantalla sense fil.

Si desitja conèixer la nostra àmplia experiència en instal·lacions de sistemes interactius aplicats al món educatiu, solament ha de clicar en aquest enllaç de TECNOLOGIA EDUCATIVA, i comprovarà que l'oferta tecnològica educativa és àmplia i ofereix solucions tecnològiques més enllà que els monitors interactius SmartBoard, i la seva sèrie MX.

« Enrere
© Developed by CommerceLab