Newline Serie RS+

17/4/2021  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 19 d'abril del 2021. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

 

Tornem amb l'exitós panell interactiu de NewLine, amb 3 anys de garantia.

Permet que la pantalla interactiva 4K UHD porti més col·laboració i compromís a la teva aula. Utilitza la pissarra digital i el teu programari preferit i comparteix el contingut amb un sol toc.

 monitor newline interactive panell per a l'aula interactiva

 

La interacció es fa fàcil.
El panell interactiu RS+ aporta eficiència a les teves classes i equips perquè puguis interactuar fàcilment en qualsevol moment. Amb un disseny lleuger i fi, un sistema Android incorporat, eines integrades i una interfície d'usuari personalitzada. La solució perfecta per a aconseguir la millor col·laboració a l'escola o a l'oficina.

Interactuar amb tot el grup.
RS+ suporta fins a 20 punts de contacte, la qual cosa permet que diversos usuaris interactuïn al mateix temps. El tacte suau i sensible permet prendre notes, escriure i dibuixar en la pantalla, fent de l'aula un veritable espai de col·laboració.

Imatges clares i robustes en totes les grandàries.
Totes les pantalles RS+ vénen en resolució de 4K UHD. Amb grandàries de fins a 86″, capta l'atenció de tots amb la millor qualitat d'imatge.

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab