MUSICA A LA SEVA MEGAFONIA

23/8/2016  |  Promocions

D'un temps enrere hem consolidat la nostra solvència tècnica en instal·lacions i configuracions de sistemes de megafonia. És per això que moltes escoles, cansades de sentir l’irritant so clàssic del timbre de les escoles (la sirena de tota la vida), decideixen confiar en nosaltres per substituir'l per senyals acústiques musicals, que poden, aleatòriament, anar canviant segons la necessitat del temps, (nadales, castanyada, primavera…).

 megafonia-per-escoles

Si necessita saber si el seu sistema de megafonia de l’escola es pot adaptar als nostres sistemes musicals, només ens ho ha de demanar. Si necessita saber si es poden implementar més quantitat d’altaveus, només ens ho ha de demanar, o si simplement necessita revisar la megafonia de l’escola, només ens ho ha de demanar, li farem un pressupost sense cap compromís.

instalació megafonies barcelona

megafonia económica para escuelas barcelona

La nostra empresa, porta més de 15 anys treballant per escoles en la implementació de tecnologia educativa, la megafonia és una part important de nostra tasca. Coneixem les necessitats de les escoles, i estem familiaritzats amb gestió de projectes d'aquesta mena, no dubti en demanar-nos pressupost sense cap compromís. Sabem que els recursos són escassos, i que cal mirar molt les inversions per tal d'optimitzar a la màxima les inversions en instal·lacions tecnològiques, però l'escola ha de saber que aquesta mena de projectes es poden esglaonar, executar per fases, prioritzant les coses més urgents, els espais comuns o els edificis principals. Sempre amb la previsió a futur, per així, preveure la infraestructura necessària a l'hora d'instal·lar el cablejat de previsió, i disposar d'un equip de megafonia central que no es quedi obsolet la següent fase del projecte.

empresa de megafonia a Barcelona, pressupost per escoles

És important disposar d'un sistema de megafonia que soni net i comprensible, que disposi de zones independitzades unes d'altres, que millori la comunicació de la seva escola i que sobretot alliberi a la consergeria d'estar pendent de l'hora per tocar el timbre de manera manual. Nosaltres automatitzem aquestes tasques amb els nostres sistemes de reproducció de missatges.

Hi han moltes qualitats al mercat, i notables diferències de preus entre uns i altres sistemes, nosaltres disposem de tota mena de qualitats, per això ens agrada seure amb els nostres clients per explicar les raons i establir un criteri d'actuació per resoldre les necessitats del centre escolar.

Ens avala'n més de 400 escoles, i 15 anys d'experiència en instal·lacions audiovisuals en centres escolars, no només amb instal·lacions de sistemes de megafonia per escoles, sinó també en instal·lacions sistemes audiovisuals, implementant projectors, pissarres digitals i tota mena de dispositius tecnològics, en el nostre espai anomenat EDUCAT EN IMATGES, podrà conèixer algunes de les nostres instal·lacions.

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab