monitor-newline

7/12/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 9 de desembre de 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Des que vàrem poder tocar i conèixer el monitor interactiu de la sèrie RS de NewLine, no ens va quedar cap dubte que estàvem davant un producte, sens dubte, molt millorat respecte a les versions anteriors. La sèrie RS incorpora una eina d'anotació vileda a l'alçada de les millors de mercat. La interface incorpora unes icones d'accés immediat a les eines multimèdia més habituals, i a més a més ho fa d'una manera fàcil i intuïtiva. Una altra novetat és el reconeixement gestual de la seva mà, doncs a diferència d'altres monitors, aquest sí que permet reconèixer el dit, el llapis, o simplement esborrar si passem la mà per la superfície del monitor interactiu Serie RS de NewLine. 

 nova serie RS de NewLine per escoles, demani el seu pressupost

Igual que els altres monitors interactius, NewLine permet incloure la possibilitat d'implementar un hardward OPS amb sistema operatiu Windows o Android. Però si volem prescindir d'un sistema Android addicional, podem fer-ho, ja que el sistema inclou un Android resident amb les eines mencionades. 

Googlel Play. Amb el sistema Android addicional (no inclòs en aquesta promoció) podem accedir lliurement a tot el món d'App d'Android i complementar les nostres classes amb els suports interactius que corren per la xarxa.

 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab