Monitor interactiu Traulux

18/1/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 20 de gener de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Aquesta setmana volem oferir a les escoles aquest monitor interactiu Traulux sèrie TLM de 65”, un dispositiu que li permetrà treballar sense necessitat d'ordinador, accedir als arxius mitjançant un senzill explorador, o accedir als treballs a través de Google Drive, entre altres... Un sistema totalment autònom que incorpora una funció de pissarra blanca per a poder anotar les lliçons i guardar-les en el mateix dispositiu.

 monitor interactiu traslux per escoles

A diferència dels sistemes interactius convencionals, és a dir pissarres digitals i projectors interactius, amb aquests nous dispositius, evitem el problema de les ombres i el manteniment que requereixen els projectors, així com l'etern problema dels fungibles.

El monitor interactiu Traulux TLM6500 inclou dos altaveus interns de 15W respectivament, amb la qual cosa disposarem d'un únic dispositiu que cobreix totes les funcions que abans necessitaven dels altaveus, projector, suport de projector i pissarra digital interactiva. Destacar que el monitor interactiu treballa a una resolució nativa 4k, 3840x2160.

El monitor integra un sistema Android 5.01, encara que si ho desitja, també podrà treballar com ho feia fins ara connectant un portàtil o pc del centre. Per tal cosa, tan sols haurà de connectar el cable USB i un cable HDMI i podrà interactuar amb el seu ordinador des de la interactivitat del monitor tàctil. El monitor permet treballar fins a 10 tocs. I si prefereix aquesta última opció i a més prescindir de cables i tenir-ho tot integrat, el monitor permet implantar-li de manera opcional un slot amb un OPS, de tal manera que podrem, amb un simple clic, commutar amb el nostre PC Windows o el nostre Android, tot dins el mateix dispositiu.

monitor interactiu traslux caracteristicas 

 

Aquesta promoció inclou suport de paret pel monitor interactiu per a la seva correcta instal·lació!


Característiques tècniques:

Android: 5.01, CPU Cortex A53 2 1.3GHz, RAM G DDR3, Flaix 32GB buildin.
HDMI IN 1 , USB for PC 2 USB for touch 1; Rear Side:RS232 1 -line, MIC IN 1 -lin, SD IN 1 -line, USB2.0 Mitjana 2-line, 2x HDMI IN 1 -line, SPDIF OUT 1-line, AV IN 2-line, AV OUT 1 -line, EARPHONE 1-line, VGA IN 1 -line, ÀUDIO IN 1-line, VAG OUT 1-line, RJ45 LAN IN 1-line, YPBPR 1-line
Programari and Manual CD, IWB Pen without ink 2pcs, Stretch teaching pointers 1pcs, Remote Control, 1.5m Power cable, 1.5m HDMI Cable, 3m USBExtension Cable, 3.5mm Àudio Cable, 1.5m

 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab