Monitor interactiu Smart Board Serie MX

10/7/2018  |  Promocions

 

 

MONITOR INTERACTIU SMART BOARD SERIE MX AMB GOOGLE PLAY

Arriba el nou monitor interactiu de Smart Board a un preu assequible per les escoles. Smart continua amb la seva política de dispositius senzills, intuïtius i funcionals, des del primer moment. Sense necessitar cap formació, serà capaç de treballar amb el seu monitor. Naturalment, si vol treballar amb el Notebook que ja coneix de les pissarres digitals interactives Smart Board, podrà continuar treballant amb aquest meravellós software.

monitor smart board serie mx amb android box i google play

 

Amb aquesta promoció li brindem la possibilitat d'adquirir aquest panell interactiu de Smart Board  juntament amb un dispositiu Android amb l'aplicació integrada Google Play, que permetrà al docent descarregar totes les Apps adients per implementar el contingut curricular a l'aula de la seva escola.

El preu de la promoció inclou la instal·lació del monitor interactiu de 65", suport de paret, petit cablejat d'instal·lació, posada en funcionament i la configuració bàsica del dispositiu Android amb les Apps funcionals imprescindibles per treballar immediatament.  

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab