Monitor col·laboratiu Promethean

15/5/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 18 de maig de 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.  

 

Coneix el sistema de col·laboració screen share dels monitors ActivPanel de Promethean?

Posi la col·laboració en l'aula en mans dels professors i estudiants. Amb l'extensió de Chrome Promethean Screen Share, professors i estudiants poden compartir, sense fils,  la pantalla del seu portàtil amb el panell ActivPanel Elements Sèries. 

Milions d'escoles en tot el món han tancat les seves portes. Sabem que això està creant una gran pressió sobre els mestres, que necessiten trobar formes creatives per a impartir lliçons de manera remota ... la majoria sense accés a videoconferències o sistemes d'aprenentatge basats ​​en el núvol.

monitor Promethean colaborativo promethean con screen share

 

Pels usuaris de Promethean, hi ha una solució pràctica i fàcil amb el gravador de pantalla ActivInspire.

- Els mestres poden gravar i guardar els seus rotafolis ActivInspire, aplicacions d'escriptori i d'ordinador  per a crear materials de lliçons i després exportar i compartir amb els estudiants com un arxiu de vídeo.

- Des dels dispositius domèstics, els estudiants poden veure la lliçó en vídeo i escoltar mentre el mestre les explica els punts claus d'aprenentatge.

A més d'oferir una solució que faci costat als estudiants que han d'aprendre des de casa, els mestres no hauran de crear nous materials de lliçons: poden utilitzar tots els seus recursos existents d'ActivInspire i simplement gravar-los com a lliçons virtuals.

Per altra banda, la nova actualització del panell interactiu Promethean permet connectar els dispositius dels alumnes que estan des de casa amb el panell de l'aula (fins a un màxim de 39 alumnes).

Aquesta actualització obre moltíssimes possibilitats. Des d'integrar dins el mateix panell l'aplicació de Google Play sense necessitat de dispositius externs. Fins a obrir diferents finestres per a treballar simultàniament en diferents entorns.

En definitiva, les millores que Promethean ofereix als seus usuaris any rere any, permet que els seus panells siguin els millors valorats en el món de l'Educació, i fa que es consolidi com a líder mundial en aquest sector.

 

screen share de promethean

« Enrere
© Developed by CommerceLab