Manteniment aules digitals

8/2/2020  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 10 de febrer del 2020. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

manteniment-informatic-per-escoles, pisarres digitals, projectors interactius, monitors interactius, ordinadors

 

Aquest mes de febrer volem recordar a les nostres escoles que també disposem d'un servei de manteniment d'aules. El nostre servei no es limita només als sistemes audiovisuals i als sistemes interactius com podrien ser pissarres digitals, monitors tàctils i canons interactius, també treballem amb equips informàtics, tan si els ha comprat a la nostra empresa, com si són del departament o adquirits a un tercer.

Contractes de manteniment d'equipament informàtic. Accions preventives i correctives per aules d'informàtica, xarxes, instal·lacions audiovisuals i tota mena d'equipament tecnològic a centres d'ensenyament.

Necessites complementar les hores del Departament per reforçar el manteniment de les aules digitals del centre? Necessites un contracte de manteniment informàtic per les aules interactives de l’escola?

af EDUCAT ofereix packs d’hores per economitzar el manteniment de l’aula. Aquests packs es poden contractar de forma lliure per utilitzar-les al llarg del curs, o bé en forma de quotes mensuals. També oferim la revisió puntual d’aules per tal de fer una posada a punt entre els períodes vacacionals: vacances d’estiu, Nadal i Setmana Santa. Les neteges de filtres o el manteniment del sistema informàtic són la millor manera de prevenir futures incidències a les aules interactives de l’escola.

manteniment aules digitals interactives

La neteja del filtre del projector, actualització del Sistema Operatiu, sanejament de cablejat, substitució de bombetes, orientació de pissarres digitals, alineació del sistema de projecció, revisió de l'equip informàtic, detecció de problemes de hardware, provatures del sistema de so, detecció de problemes de navegació, optimització del sistema operatiu, actualització del firmware de la pissarra digital, actualització de drivers, informes de gestió i suggeriments.

Els nostres packs de manteniment informàtic inclouen assessorament online sense cost, és a dir, durant la durada del contracte, qualsevol dubte online sobre el funcionament de l’aula digital interactiva NO TÉ COST pel centre educatiu, ni restarà hores al pack de manteniment.

Si necessita contractar els nostres PACKS de manteniment, o bé sol·licitar informació dels nostres serveis de manteniment informàtics per escoles pot contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, el correu electrònic educat@afeducat.com o bé al telèfon 93 827 44 11

contracte manteniment escoles, ordinadors, pdi, projectors, interactius

« Enrere
© Developed by CommerceLab