Laser Box Makeblock

29/11/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 2 de desembre del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament.

Volem donar a conèixer la nova impressora de tall de Makeblock, la Làser Box, un dispositiu que permetrà fer un ús d'una màquina professional de tall per a qualsevol alumne del centre. És igual la seva edat, des dels més petits fins als grans, ho podran amb tota segura. El funcionament és molt senzill. La màquina permet treballar amb software o rotular manualment una fulla en blanc, es diposita el material sobre el qual es vol treballar (fullola, cuir, cartó...), prenem el botó i ja tenim el resultat. La impressora de tall Làser Box s'atura si en algun moment s'aixeca la tapa. Disposa d'un filtre pels gasos de combustió (també porta un filtre addicional de recanvi). La màquina compleix tots els certificats possibles de seguretat, tant és així que la impressora permet treballar en espais tancats. Disposa d'una càmera d'intel·ligència artificial per tal de reconèixer els materials Makeblock amb els que es vol treballar.

printer corte laser box makeblock

El programari de la màquina és tan senzill com l'ús d'un Power Point. Aquesta impressora de tall és, en definitiva, una eina totalment segura i per a totes les edats.

Amb la Làser Box podrem complementar els projectes de domòtica de l'escola, i dissenyar qualsevol prototip, assolint d'aquesta manera una de les competències del STEM, combinant les necessitats tècniques i creatives del sistema de robòtica.

La impressora no només permet treballar amb fusta, també és adequada per altres tipus de materials com podria ser el cuir, plàstics, cautxú, tela o el cartó. Permet tallar el material o simplement fer gravats. A diferència d'altres màquines, aquesta arriba totalment muntada. 

Promoció de llançament vàlida fins a final d'any!

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab