Kits interactius

28/9/2019  |  Promocions

A continuació detallarem imatges i característiques dels productes que figuren a l'oferta econòmica corresponent a la promoció del 30 de setembre del 2019. Per conèixer la composició dels packs i els preus cal subscriure's a la web. Això podrà fer-ho a la franja verda que trobarà a peu de pàgina, o bé enviant un correu a educat@afeducat.com formulant aquesta petició. Les promocions són exclusivament per ensenyament. 

 

Kits interactius Promethean i Newline.

Aquesta setmana amb l'aquisició de qualsevol dels nostres kits interactius Promethean i Newline oferim, a un preu d'escàndol, l'exitosa tablet Samsung Galaxy TAB T510 de 10", una excel·lent eina per dinamitzar les clases a la seva aula. Recordem a les escoles que ja tenim disponibilitat de les fundes Kids EVA per aquestes tauletes Samsung. 

Els dos kits interactius inclouen un suport amb rodes que consta d'una petita safata per poder deixar el portàtil en cas de ser necessari treballar amb el dispositiu com ho feiem amb la nostra pissarra digital interactiva. El suport amb rodes ens permet treballar per l'aula i adaptar l'ubicació del sistema interactiu a les necessitats de l'aula, permetent que aquesta pugui gaudir d'una diposició dinàmica i flexible. 

monitores interactivos promethean activpanel y newline

 

En el cas del kit ActivPanel Nickel de Promethean, es tracte d'un monitor de 65"  amb Android integrat  que, a banda del suport amb rodes inclòs, oferim el dispositiu Android OPS per tal de poder gaudir de l'univers Google Play, i així aprofitar l'inesgotable ventall d'Apps que circulen per la xarxa. Tot plegat, una solució exitosa que està agradant molt a les escoles, gràcies a les seves millores arran de les últimes actualitzacions. 

L'altre Kit és un monitor interactiu NewLine sèrie RS de 75" amb una relació qualitat preu immillorable. Es tracte d'un monitor interactiu, intuïtiu, simple, molt visual i amb implementacions d'origen que li permetran des del primer dia treballar amb tota normalitat. Podrà obrir qualsevol arxiu multimèdia des del seu pen, navegar, obrir la pissarra digital, capturar documents, etc..., i tot això amb el seu Android integrat. Si ho desitja, també pot implementar un OPS o un dispositiu Android extern per treballar amb l'aplicació de Google Play.

Ambdues propostes inclouen la instal·lació i la configuració dels monitors (desplaçament dels tècnics a banda).

No deixi de demanar informació d'aquests dispositius, i si ho desitja, els hi podem fer una demostració perquè pugui veure, tocar i gaudir dels nostres monitors interactius.

Aprofitem per facilitar-li enllaç a la nostra categoria d'instal·lacions audiovisuals als centres educatius d'arreu de Catalunya, on trobarà més de 200 publicacions.

https://www.afeducat.com/galeria/gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Enrere
© Developed by CommerceLab